Příspěvky uživatele - 229.90

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kde seženu růži?, 3.4.2008
Dobrý den, poradí mi někdo, kde bych mohla sehnat tuto růži: Rosa villosa-odrůda Karpatia. Dekuji Tomanová
Jaký je to druh borovice?, 28.3.2008
Dívala jsem se na tu Flexilis, vypadá to, že je to ona i podle vzhledu celého stromu, ještě doma zkusím ty jehlice. Mockrát děkuji a přeji příjemný víkend. L.T.
Jaký je to druh borovice?, 28.3.2008 Obsahuje fotku
Omlouvám se, ale snažila jsem se tam ještě přidat obrázek, napoprvé to nevyšlo.
Borovici jsem našla v Brně ve výsadbě v okolí vysoké školy, asi se jedná o nějaký kultivar, ale zaráží mě ta semena, taková má jenom limba a ta sibiřská.
To jsem si myslela také, ale ty vypadají jinak, jsou to husté stromy.Tenhle je řídký s měkkými jehlicemi. Už jsem prohlédla všechno co se dalo, ale nic jsem nenašla, trochu to připomíná rumelská, zvlášť šiškami, ale ta má jiná semena.
Dobrý den, prosím o radu. Mám borovici vypěstovanou ze semínka, viděla jsem dospělý strom, ale nemůžu určit druh. Na první pohled vypadá jako borovice himalájská, ale není to ona. Má 8 až 10cm dlouhé jehlice po 5 ve svazečku, světle zelené, bez... celý příspěvek >
Jak se jmenuje?, 29.6.2007
Je to žlutá chrpa, vytváří asi metr vysoký trs, světlice je nižší a není tak mohutná, nehledě na to, že tohle je trvalka.
Další diskuze:  678  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika