|
Příspěvky uživatele - 229.90
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kde seženu růži?, 3.4.2008 Dobrý den,
poradí mi někdo, kde bych mohla sehnat tuto růži: Rosa villosa-odrůda Karpatia.
Dekuji Tomanová |  | Jaký je to druh borovice?, 28.3.2008 Dívala jsem se na tu Flexilis, vypadá to, že je to ona i podle vzhledu celého stromu, ještě doma zkusím ty jehlice.
Mockrát děkuji a přeji příjemný víkend. L.T. |  |
|  | Jaký je to druh borovice?, 28.3.2008  Omlouvám se, ale snažila jsem se tam ještě přidat obrázek, napoprvé to nevyšlo. |  | Jaký je to druh borovice?, 28.3.2008 Borovici jsem našla v Brně ve výsadbě v okolí vysoké školy, asi se jedná o nějaký kultivar, ale zaráží mě ta semena, taková má jenom limba a ta sibiřská. |  | Jaký je to druh borovice?, 28.3.2008 To jsem si myslela také, ale ty vypadají jinak, jsou to husté stromy.Tenhle je řídký s měkkými jehlicemi. Už jsem prohlédla všechno co se dalo, ale nic jsem nenašla, trochu to připomíná rumelská, zvlášť šiškami, ale ta má jiná semena. |  | Jaký je to druh borovice?, 28.3.2008 Dobrý den,
prosím o radu. Mám borovici vypěstovanou ze semínka, viděla jsem dospělý strom, ale nemůžu určit druh. Na první pohled vypadá jako borovice himalájská, ale není to ona. Má 8 až 10cm dlouhé jehlice po 5 ve svazečku, světle zelené, bez... celý příspěvek > |  | Jak se jmenuje?, 29.6.2007 Je to žlutá chrpa, vytváří asi metr vysoký trs, světlice je nižší a není tak mohutná, nehledě na to, že tohle je trvalka. |  |
 |
|
|
|