|
Příspěvky uživatele - 248.19
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Škůdce na mladé švestce, 9.5.2022 Děkuji za radu, vyzkouším to. JK |  | Škůdce na mladé švestce, 8.5.2022  Přeji dobrý den vespolek a prosím o radu, co toto mohlo být za škůdce, který se mi objevil na listech nedávno zasazené švestičky a jak s ním naložit, aby stromek přežil, vyrostl, plodil a bylo co pálit. Obrázek napadeného listu s přikládám. Předem... celý příspěvek > |  |
|  | Mango, 9.12.2018  Dobrý den, mám mango asi od roku 2014 a je asi 1,5 metru vysoké, vršky mi letos taky zasychaly tak jsem otrhal spodní patra a zalil slepičincema a teď nedávno zas vršky vyjely a drží se... |  | Jak hluboko muze byt travni semeno, 17.9.2018 Dobry den. Chci se zeptat, zda vzejde travni semeno, ktere jsme vyseli na stavajici travnik a na nej umistili 3-5cm travniho substrátu s příměsí pisku, ktery jsme deskou utemovali. Ted vsude ctu, ze se ma semeno davat cca 1cm pod substrat. Mame to... celý příspěvek > |  |
|
|
|