|
Příspěvky uživatele - 48.166
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co jí chybí?, 9.12.2018 Jj, má, jsou docela ostré. Vyhledám si to na netu. Díky 😊 |  | Co jí chybí?, 6.12.2018 Přesadit jsem jí musela, přivezla jsem jí ze školy, kde byla určená k likvidaci, proto ani nevím, jak se jmenuje. Jsem pěstitelský začátečník, a proto jsem hledala informace o péči na internetu, tam se všude píše, že juky se rosit mohou. Zálivku... celý příspěvek > |  |
|  | Co jí chybí?, 6.12.2018 Přesazená byla cca před měsícem, do zeminy s kompostem a pískem, vodu jí do obalu nedávám, jen lehce okolo kmínku cca jednou do týdne, listy rosím každý den. Stojí pod střešním oknem. |  | Co jí chybí?, 6.12.2018  Tady ještě celá rostlina. |  | Co jí chybí?, 6.12.2018  Dobrý den,
prosím zde zase o radu. Takhle hrozně teď vypadají listy juky. Teda myslím, že je to juka, za přesný název budu taky ráda.
Dokáže někdo poradit, co jí chybí? |  |
|
|
|