Příspěvky uživatele - 48.194

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Volba stromu s kulovitou korunou k plotu, 17.2.2014
Sousedův rozmar bohužel nestačí jen na stromy již vysazené. Ale stromy sázené po 1.1.2014, byť ohrožené druhy, tak to už je něco jiného. Marcela
Volba stromu s kulovitou korunou k plotu, 17.2.2014
Dobrý den, nejdříve než budete volit druh stromu, dovoluji si Vás upozornit, že volba by se měla odvíjet od nového občanského zákoníku a to, že strom dorůstající obvykle 3 m a výše má přípustnou hranici 3m vzdálenosti od společné hranice a ostatní... celý příspěvek >
Gazánie, 14.2.2014
Dobrý den, gazánie jsou původem z jižní Afriky, ale u nás se pěstují jenom jako letničky. Dají se přechovávat jako muškáty. Já si ale každý rok pořizuji nové, takže Vám neporadím. Marcela
Vyvýšené záhony, 5.2.2014
Dobrý den pane Zdeňku, já nemám v úmyslu pěstovat zeleninu, ale při pohledu na Vaše záhony, srdíčko zaplesá. Je to nádhera! Marcela
Gazánie, 5.2.2014
Dobrý den, já gazánie sázím již jako sazenice (koupené), ale co se týče zálivky, tak je též musím zalívat denně, jinak jsou povadlé. Marcela
Nakup trvaliek cez internet, 29.1.2014
Dobrý den, já kupuji v zahradnictví, něco dostanu od kamarádek. Ale přes internet už nikdy! Marcela
Živý plot do stínu a vlhka, 29.1.2014
Dobrý den, tak rododendron bych já klidně volila, neroste rychle, ale dokáže vyrůst opravdu veliký a když kvete je to nádhera. Kalina, ta roste poměrně rychle a je velmi nenáročná.Dřišťál roste pomalu, ale pokud Vám nevadí trtny, tak v zimě má... celý příspěvek >
Občanský zákoník 2014, 28.1.2014
Nejdříve musíte souseda oslovit ohledně přesahujících větví a pak teprve ořezat jak píšete. Marcela
Kdy zasadit hortenzii?, 27.1.2014
Dobrý den, ano při letošní mírné zimě to je možné. Teď tedy momentálně to vhodně není :)! Jinak pozor na úpravu hortenzií střihem, protože každý duh se stříhá jinak. Marcela
Založení trvalkového záhonu, 27.1.2014
Dobrý den, já bych přidala japonské sasanky, bohyšek bych se nebála, vydrží hodně. Jde opravdu jen o malý záhon, takže bych volila co se Vám líbí. Stejně budete za rok doplňovat, měnit nebo naopak rozsazovat. Macela
Zelenání dlažby kolem zastřešeného bazénu, 16.1.2014
Dobrý den Stando, Savo na zahradě nepoužívám a hnědé fleky mi řasa nedělá. Ano, je pravda, že to tlakovou myčkou nestačí umýt jednou za sezonu, ale s tím nemám problém. Je to jenom moje zkušenost, která nám vyhovuje. Nebyla to kritika. Marcela
Zelenání dlažby kolem zastřešeného bazénu, 16.1.2014
Dobrý den, my vymývaný beton čistíme od řasy tlakovou myčkou. Savo je sice fajn, ale stírání nerovného povrchu podle mě není ideální, protože nelze vytřít úplně. Marcela
Aprílová zima, 7.1.2014
Tak u nás (Praha) už mi vesele aší skoro všechny cibuloviny, denivky jsou cca 4 cm, růže pučí jako blázen. Prostě jako vloni. Marcela
Vzdálenost sazenic cypřišku, 6.1.2014
Určitě ho nemám kompaktní jako třeba thuje atd, ale jsem přesvědčená, že to je hlavně tím, že jsem se řezáním začala pozdě. Plot Vám vyfotím, ale pravděpodobně až v sobotu, protože do práce chodím ještě za tmy a za tmy se i vracím. Marcela
Co je to za strom?, 6.1.2014
Plody může mít bílé, žluté, růžové nebo červené kulaté malvice? Marcela
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika