|
Příspěvky uživatele - 48.194
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co s odkvetlou pkojovou hortenzií?, 25.4.2014 Dobrý den, do záhonu bych jí dala učitě, ale jestli vykvete, to Vám říct nedokážu. Marcela |  | Keiki, 4.4.2014 Dobrý den, květy kvetou i na keiky. Když nemají kořeny, tak je nechávám na rostlině, s kořenama střihám a sázím jako novou rostlinku. Marcela |  |
|  | Jaké keře, rostliny byste doporučili pro volně rostoucí živý plot?, 1.4.2014 Dobrý den Lído, bez máme třetí rok, takže zkušenost s ním vlastně nemám také žádnou. Zatím jsem odnože nenašla, začíná teprve rašit. Je ale pěkný listem i květem a nikdy by mě nenapadlo, že když bez neustále odstraňuji jako plevel, že si ho zasadím... celý příspěvek > |  | Jaké keře, rostliny byste doporučili pro volně rostoucí živý plot?, 31.3.2014 Dobrý den, já přidám ještě komuli - šeříkovec, květy jsou obsypány motýly. Sambucus nigra - Black Lace - bez černý, rychle roste a jeho červené listy a růžové květenství je též velmi dekorativní. Já osobně bych keře nesázela moc daleko od sebe,... celý příspěvek > |  | Zahradní nábytek z umělého ratanu, 31.3.2014 Dobrý den, sezení je moc pěkné! Marcela |  | Zahradní nábytek z umělého ratanu, 28.3.2014 Ano, ten kulatý je i daleko pěknější než ten plochý, ale je i podstatně dražší. Navíc, kde berete jistotu, že vydrží déle než ten "smradlavý"?! Trvanlivost umělého ratanu není léty ozkoušená jako třeba dřevo. Teakový nábytek máme léta, jen ho jen... celý příspěvek > |  | Sieberz - katalog, 28.3.2014 Dobrý den, chápu Vaše naštvání, ale docela by mě zajímalo, co Vám "právník" poradí. Je to o dokazování a to není zrovna v takovém případě jednoduché. Navíc časovou ztrátu, narušený projekt atd. není jednoduché vyčíslit natož vysoudit. A při případném... celý příspěvek > |  | Poznej ptáka 1, 26.3.2014 Též bych řekla, že se jedná o drozda brávníka. Celé hejno nám vždy okupuje strom než z něj ozobou všechny dobroty a toho hluku co nadělají. Marcela |  | Zahradní nábytek z umělého ratanu, 25.3.2014 Dobrý den, máme nábytek (umělý ratan) koupený klasicky v hobby marketu. Rozdíl v kvalitě asi určitě je, ale já vybírala podle ceny. Protože máme zahradu velikou, sezení několik, tak se mi jednalo jen o křesílka a stolek, abysme mohli posedět... celý příspěvek > |  | Do stínu, 25.3.2014 Dobrý den, na takovém záhonu mám bergenie, denivky, sasanky japonské, bohyšky, kakosty, plicník, dlužichy, konvalinky, čemeřice, udatnou, čechravu, kamzičník, prvosenky... Můžete mít i nízké druhy azalek, ododendronů, hortenzií. Na jaře záhon osazuji... celý příspěvek > |  |
|  | Založení zahrady, 21.3.2014 Dobrý den, souhlasím s Vámi. Paní Marie má opravdu překrásnou zahradu, ale je to stále nekončící práce. Máme zahradu ve svahu (3,5 tis. m2), která se udržuje daleko hůž než zahrada rovná a tak si dovoluji posoudi, že je to fakticky fuška! Ale paní... celý příspěvek > |  | Zahradní nábytek z umělého ratanu, 21.3.2014 Dobrý den, já mám zkušenosti dobré, ale máme ho zatím jen pár let, takže jak dlouho vydrží to nikdo neví. Na zimu ho nechávám venku sice většinou pod střechou, ale i tak na něj třeba napadá sníh a je v mrazu. Dobře se udržuje. Teď jsem ho jen otřela... celý příspěvek > |  | Založení zahrady, 18.3.2014 Dobrý den, dítě stejně musíte hlídat, tak bych se specielně tisů nebála. Nepamatuji se, že bych zahradu osazovala někdy podle dětí... Marcela |  | Feramol proti slimákům, 18.3.2014 Dobrý den, tak to by mě také zajímalo. Nemáme kočky, ale sousedovic k nám běžně chodí. Navíc bych se bála i o psy. A kačeny, tak ty nechci, je to prostě nekonečný boj. Navíc jsem už o víkendu objevila slimáky, jak si po některých záhonech lezou o sto... celý příspěvek > |  | Jaký elektrický gril, 5.3.2014 Dobrý den, tak Catler je kontaktní gril, který já používám doma i na zahradě. Weber používám též doma i na zahradě, ale zdá se mi na venkovní grilování jako takové lepší. Na obou grilech je masoˇšťavnaté a dobré. Je to asi hlavně o vzhledu. U Weberu... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|