Příspěvky uživatele - 168.21

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Usychání kedluben, 29.6.2016
To, že prasknou, právě svědčí o nevyrovnané zálivce. Ta ovšem může vzniknout i díky současným velmi vysokým teplotám a roli může hrát i výživa, případně délka vegetační doby.
Nemoc maliníku, 29.6.2016 Obsahuje fotku
Děkuji vám za názory. Dnes jsem konečně mohl udělat lepší fotky, několik prutů jsem odstříhl, jeden podélně rozřízl. Předem děkuji za pomoc, co to je.
Nemoc maliníku, 27.6.2016 Obsahuje fotku
Na povrchu prutů jsou výrůstky, které zjevně omezují přísun živin. Celé pruty i s násadou plodů odumírají. Dosud jsem nezjistil příčinu. Poradíte mi prosím někdo?
Brouci na ovocných stromech listech i plodech, 26.6.2016
Tak co je to za brouka, už víte a zbavit se ho můžete jednoduše, setřesete ho z té nezralé švestky. Jinak je to užitečný hmyz a každý, kdo ho trochu zná, si ho váží a je rád, když k němu zavítá na zahradu.
Světlušky 2016, 26.6.2016
U nás teď lehce prší, ale světlušky už létají. 650mnm u lesa
Vaše nejoblíbenější top odrůda angreštu, 26.6.2016
Tak to vám nezávidím. Zakoupíte, vypěstujete a ještě to musíte paní a dětem otrhat, aby se nepopíchaly. Jó, zahradník, ten sladký život má. PS: u nás tu Invictu taky nikdo nechce, zřejmě mají krátkou paměť a už zapomněli, jak vypadá angrešt s... celý příspěvek >
Kroucení natě cibule, 26.6.2016
Tak vše je opravdu jinak. To absolutní minimum decisu zapůsobilo zřejmě dostatečně a cibuli mám konečně po letech vynikající. Kroucení přestalo, zlikvidoval jsem tak desetinu. Nať teď drží, ještě nelehá a cibule už přes 5cm.
Co se s broskvemi děje?, 26.6.2016
Zkusme tedy společně najít, co na obrázku je, když ne kadeřavost. Paní tazatelka uvádí, že plody se začínají deformovat. Lat. název kadeřavosti Taphrina deformans. Z wikipedie uvedu: červenofialové, lesklé a okrouhlé skvrny... se vytváří vzácně i na... celý příspěvek >
Jakou odrůdu brambor doporučujete, 26.6.2016
Sázím v prvních dnech dubna a sklizeň začne tak do dvou týdnů, nať už polehává a začíná žloutnout.
Úroda meruněk 2016, 26.6.2016
Řekl bych, že v posledních letech těch nejteplejších měsíců přibývá.
Paprika?, 26.6.2016
Je to lilek černý, nejlepší bude ho zlikvidovat.
Světlušky 2016, 23.6.2016
Držím vám palce. Tady, JČ 650mnm, zatím žádná. Osobně zkontrolováno.
Světlušky 2016, 23.6.2016
Nádherná skupina kovářů.
Co je to za brouka?, 23.6.2016
To bude asi tím, že jste je dostatečně nepoprosil.
Prvni sázení - broskev či nektarinku?, 23.6.2016
39 odrůd! to já jen 6. Jenže zahrádka není nafukovací a primárně mi šlo o získání odrůd, které by plodily postupně od začátku července do září. Rovnou se přiznám, že ani nevím, že se dá sehnat tolik odrůd.
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika