|
Příspěvky uživatele - 168.21
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Usychání kedluben, 29.6.2016 To, že prasknou, právě svědčí o nevyrovnané zálivce. Ta ovšem může vzniknout i díky současným velmi vysokým teplotám a roli může hrát i výživa, případně délka vegetační doby. |  | Nemoc maliníku, 29.6.2016  Děkuji vám za názory. Dnes jsem konečně mohl udělat lepší fotky, několik prutů jsem odstříhl, jeden podélně rozřízl. Předem děkuji za pomoc, co to je. |  |
|  | Nemoc maliníku, 27.6.2016  Na povrchu prutů jsou výrůstky, které zjevně omezují přísun živin. Celé pruty i s násadou plodů odumírají. Dosud jsem nezjistil příčinu. Poradíte mi prosím někdo? |  | Brouci na ovocných stromech listech i plodech, 26.6.2016 Tak co je to za brouka, už víte a zbavit se ho můžete jednoduše, setřesete ho z té nezralé švestky. Jinak je to užitečný hmyz a každý, kdo ho trochu zná, si ho váží a je rád, když k němu zavítá na zahradu. |  | Světlušky 2016, 26.6.2016 U nás teď lehce prší, ale světlušky už létají. 650mnm u lesa |  | Vaše nejoblíbenější top odrůda angreštu, 26.6.2016 Tak to vám nezávidím. Zakoupíte, vypěstujete a ještě to musíte paní a dětem otrhat, aby se nepopíchaly. Jó, zahradník, ten sladký život má. PS: u nás tu Invictu taky nikdo nechce, zřejmě mají krátkou paměť a už zapomněli, jak vypadá angrešt s... celý příspěvek > |  | Kroucení natě cibule, 26.6.2016 Tak vše je opravdu jinak. To absolutní minimum decisu zapůsobilo zřejmě dostatečně a cibuli mám konečně po letech vynikající. Kroucení přestalo, zlikvidoval jsem tak desetinu. Nať teď drží, ještě nelehá a cibule už přes 5cm. |  | Co se s broskvemi děje?, 26.6.2016 Zkusme tedy společně najít, co na obrázku je, když ne kadeřavost. Paní tazatelka uvádí, že plody se začínají deformovat. Lat. název kadeřavosti Taphrina deformans. Z wikipedie uvedu: červenofialové, lesklé a okrouhlé skvrny... se vytváří vzácně i na... celý příspěvek > |  | Jakou odrůdu brambor doporučujete, 26.6.2016 Sázím v prvních dnech dubna a sklizeň začne tak do dvou týdnů, nať už polehává a začíná žloutnout. |  | Úroda meruněk 2016, 26.6.2016 Řekl bych, že v posledních letech těch nejteplejších měsíců přibývá. |  |
|  | Paprika?, 26.6.2016 Je to lilek černý, nejlepší bude ho zlikvidovat. |  | Světlušky 2016, 23.6.2016 Držím vám palce. Tady, JČ 650mnm, zatím žádná. Osobně zkontrolováno. |  | Světlušky 2016, 23.6.2016 Nádherná skupina kovářů. |  | Co je to za brouka?, 23.6.2016 To bude asi tím, že jste je dostatečně nepoprosil. |  | Prvni sázení - broskev či nektarinku?, 23.6.2016 39 odrůd! to já jen 6. Jenže zahrádka není nafukovací a primárně mi šlo o získání odrůd, které by plodily postupně od začátku července do září. Rovnou se přiznám, že ani nevím, že se dá sehnat tolik odrůd. |  |
 |
|
|
|