|
Příspěvky uživatele - 38.17
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Koupě automatické pálenice, 24.11.2018 Ředit před konzumaci není dobré, v tom se všechny zdroje i zkušeností shodují. Že takové věci potřebují nějaký čas..
(Svatba s vodou se tomu někdy říká)...
*
Ale co se týká "odvětrávání" nevím, resp. nemám k tomu zkušenosti a a ani... celý příspěvek > | | Kvas z cca 20kg broskví, 23.11.2018 Stando:
Někdo to tak dělá, že táhne 2D tak dlouho až má výsledný destilát, celý jeho objem, 50%. Nepovažuji to za dobrý postup a nikdy by se mi takovým ždímáním lutru pitný destilát vyrobit nepodařilo.
(V praxi by to znamenalo, že ke konci... celý příspěvek > | |
| | Teoretický výnos, 22.11.2018 Ještě pro úplnost, to co se do obrázku nevešlo
Hustota měřeného roztoku 1.06 g/cm3
Rafael. | | Teoretický výnos, 22.11.2018 Pane Šlosare a v čem jsme ve sporu?
Ve 100 g roztoku, který vykazuje např. 25 °brixi je 25 g cukru. Jinak řečeno ve 100 g cukerného roztoku je 25 g cukru a zbytek do 100 g je voda.
Zkuste to nějak upřesnit.
Rafael. | |
|
|
|