Příspěvky uživatele - 236.1

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Lidská moč jako dusíkaté hnojivo k ovocným stromům, 2.12.2017
Kolik vyprodukujete moči na jeden strom? A jak jinak si představujete hnojení než odskočit si ke stromu?
Založení kvasu z bobulí stolní vinné révy, 2.12.2017
Ještě jedna věc. Pokud jste hrozny odstopkoval a podrtil, pak bylo možná lepší je i vylisovat. Chuť jadérek se může do destilátui nepříznivě promítnout. Rmut je možno vylisovat i mírně nakvašený.
Založení kvasu z bobulí stolní vinné révy, 2.12.2017
1. Enzymy považuji za zbytečné, ale asi nic nepokazí. 2. Kyselinu citrónovou považuji taky za zbytečnou. Hrozny by měly mít dost vlastních kyselin. 3. Je otázkou, jestli nějaké kvasinky prokvasí 21 Brix. Cukernatost 21% je hodnota pozdního sběru,... celý příspěvek >
Topaz nepřekonaný, 2.12.2017
U nás je v tuto dobvu Topaz hodně kyselý. Na jaře už je příjemně sladkokyselý. Melodie i Zvonkové mají převahu kyselin možná větší, ale chybí jim topazovský říz.
Kolik zeleniny denně sníte, 1.12.2017
Počítá se i chmelový vývar?
Kolik ovoce denně sníte?, 1.12.2017
Co třeba křížaly? Navíc poslední dobou je namáčíme do 100% čokoládové hmoty z Troubelic...Ale pravda, na křížaly stačí bohatě jeden švestkový strom. Já nevím. Katinku jsem vysadil někdy na přelomu letopočtu. Letos jsme jich snědli, že to až... celý příspěvek >
5 TOP odrůd jabloní, 1.12.2017
Petr to trefil přesně. Vyjmenoval jen čtyři, tak bych ještě přidal Rozelu, Angold nebo Delor.
Kolik ovoce denně sníte?, 1.12.2017
Já bych to za takovou tragédii neviděl. Konkrétně švestky nejsou dlouho skladovatelné a povidel taky nesníte denně kilo. Pokud by se nepálilo, málokdo by modré peckoviny pěstoval. Větší degradace je, když se o stromy nikdo nestará, ovoce popadá a... celý příspěvek >
Kolik zeleniny denně sníte, 1.12.2017
Poslední rajčata sebral mráz. Na záhonech zůstala růžičková kapusta - bere se po celou zimu, ve sklepě je hromada hokaid. Dřív jsem měli celou zimu brukve - giganty, v poslední době se jim nějak nedaří.
Glyfosfát karcinogenní?, 30.11.2017
Že je maso kancerogen, se ví již dávno. Stejně jako sluneční záření. To, že ho jím, ale není důvod, abych mávnul rukou nad ostatními kancerogeny.
A až Z o uzení, 26.11.2017
Tchánův lák je desetiprocentní. Je logické, že maso přesolil. Tavíc tak koncentrovaný roztok soli osmoticky vytáhne z masa vodu a to je potom tuhé. Na druhé straně někomu to vyhovuje, uzené maso je poměrně trvanlivé a při vaření se voda částečně... celý příspěvek >
Prostokořené stromky - zima, 26.11.2017
V čom je rozdiel/benefit medzi normálnym zasadením stromčeka pred zimou do zvislej polohy a na druhej strane jeho zahrnutím šikmo do záhonu na zimu? Jistý rozdíl oproti vysazenému vidím. Stromek zahrnutý do brázdy prakticky leží a z velké... celý příspěvek >
Co jí koza, 26.11.2017
Potrestejte mimina, že dojením týrají své maminy... Takže prosím příště nepřevracet cizí názory Kojení není dojení.  Takže prosím neplést si pojmy. Jak jsem psal, nemám nic proti chovu zvířat, jako továrně na maso a mléko. To ale... celý příspěvek >
A až Z o uzení, 26.11.2017
Samozřejmě je to normální. Sůl, aby mohla prostoupit do masa, se musí osmoticky rozpustit
Broskyne so zvonk. kvetmi, 26.11.2017
Pan Tao je, tuším, plochá bělomasá broskev.
Další diskuze:  9192939495>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika