|
Postrekovac pre zenu, 12.5.2018 Já jen tvrdím, že lžete, že žádný accu postřikovač Hecht se před červnem 2017 neprodával
Je to Vaše tvrzení jen plácnutím do vody nebo to můžete i nějak doložit? |
 |
Fólie versus mulč, 12.5.2018 Kam se ta voda z vydatného deště v té slabé vrstvičce ztratila? U nás slabá vrstvička trávy déšť propouští, navíc je pod ní vlhko, i když neprší. |
 |
|
 |
Klobásy opět nakyslé, 11.5.2018 Topeniště máte nejspíš někdo od Ivančic, není to nejlepší typ. Popelník je zbytečný a regulace přívodu vzduchu obtížná. Kalibr přívodné roury je v nepoměru k úzkému komínku, tah navíc brzdí nízká stříška. |
 |
Opylení Büttnerova červená, 11.5.2018 Pokud se třešeň s višní kryjí aspoň částečně dobou kvetení, s opylením by neměl být problém. Stejně tak 200 metrů k sousedům není pro včely nijak daleko. |
 |
Pěstování meruněk v nadmořské výšce 600 m, 11.5.2018 Podtrženo, sečteno. Na nadmořské výšce tolik nezáleží. V Mexiku plodí meruňky ve dvouapůl tisících, na Čukotce ani u moře. Jen jestli pan Milan Jílek za těch 8 let nezměnil názory nebo fórum.
Meruňky vydrží sibiřskou... celý příspěvek > |
 |
Jaký zádový postřikovač?, 11.5.2018 Mohu potvrdit, trubka je lehoučká, jedna ruka ji v pohodě udrží. Mně se nejvíc osvědčila ta šikmá plastová tryska s vnitřním sítkem. Mosazná regulovatelná tryska není špatná, ale nikdy jsem rozstřik nereguloval a těžší tryska na konci teleskopu... celý příspěvek > |
 |
Pěstování meruněk v nadmořské výšce 600 m, 11.5.2018 nadmorska vyska nevadi,...
Nevadí, nevadí. Jen jestli to Švýcarsko neleží trochu jižněji |
 |
Špendlíky, 11.5.2018 Myslím, že konzumentům je to docela jedno a stromům nejspíš taky. Obecně platí, u třešní a višní významně, že ovoce utržené bez stopky začne v místě sopečného lůžka nejdřív hnít, proto se sklízí se stopkami. Nešetrné utržení plodu se stopkou -... celý příspěvek > |
 |
Postrekovac pre zenu, 11.5.2018 Výborně, díky.
Teď jen, jestli se 11 82 omluví, jak sliboval před rokem... |
 |
Lipnická švestka, 11.5.2018  Když porovnáte popis Švestky Bühlské a popis Lipnické švestky tak se velmi shodují
Já nevím, nejedl jsem ani jednu z nich. Když porovnám fotky a popis Lipnické p. Chovance - kulaté plody mimořádné cukernatosti a srovnám ji s Bühlskou z Vávrovy... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Třešeň Vanda, 11.5.2018 Měl jsem Vandu naroubovanou na stromě odrůdy Van. Třebaže ani Van není žádný divoch, Vanda rostla ještě slaběji. Plodnost byla oproti Van vyšší, ale plody zřetelně menší. Chuťově asi stejné. |
 |
Postrekovac pre zenu, 11.5.2018 Nemám žádnou potřebu něco dokládat nebo se zpovídat nějakým anonymům. Prostě jsem před 4,5 roky napsal svou zkušenost s akupostřikovačem s velkým červeným nápisem HECHT, nic víc. Že bych si jako najatý agent vymyslel historku o přístroji, co se začne... celý příspěvek > |
 |
Postrekovac pre zenu, 11.5.2018 ...první postřikovače accu Hecht se začali prodávat v červnu toku 2017 tedy před 11 měsíci? Jak vysvětlíte, že jste jej vlastnil dva roky?
Hluboce se mýlíte pane 11 82. Najděte si vlákno Výběr postřikovače stromků a můj příspěvek z... celý příspěvek > |
 |
Klobásy opět nakyslé, 11.5.2018 Pokud nebylo maso zkažené, je chyba v uzení. Udírna patrně nemá správný tah a dehtuje. Vadí to zejména na zaačátku uzení, kdy maso není ještě prohřáté. Na studeném se pára s dehtem sráží a i ikdyž se později tah zlepší, maso zůstane nahořkle... celý příspěvek > |
 |
Padlí, strupovitost, svilušky, květopas, pilatka a obaleči na jádrovinách 2018, 11.5.2018 můžete mi vysvětlit co tedy znamená těch 211%..?
Já bych tomu rozuměl tak, že pokud počet odchycených samečků nedosahuje prahu škodlivosti (100%), není účelné chemicky zasahovat.Ale s ohledem na způsob a intenzitu pěstování či postoje a potřeby... celý příspěvek > |
 |