Příspěvky uživatele - 83.148

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zásilková zahradnictví, 22.11.2018
Veliká omluva panu Šípovi -Skaličany. V předchozím textu mělo být -tragedie je  SPOMYŠL.  Z reakce tohoto obchodu -ať si tedy objednávám zboží jinde - se mně stala nehorázná chyba. Asi tím nebetyčným srovnáním v naštvané mysli na obchodníky... celý příspěvek >
Zásilková zahradnictví, 20.11.2018 Obsahuje fotku
Pěstuji růže. Naprosto spokojená jsem se zahradnictvím :. růže Pelcovi-Sobotka, Aronie paní Stupárkové z Odry Radniční a růže od pana Šípa ze Skaličan. Vždy kvalitní sazenice a výborná komunikace. Tragedie a opakovaná jsou Skaličany.Poprvé jsem... celý příspěvek >
Zahradnictví Spomyšl, 20.11.2018 Obsahuje fotku
 Hrůza ! Už nikdy Spomyšl. Před 2 lety záměny růží a špatná kvalita omlouvaná chybou brigádníků. Letos neprodejné, podřadné zboží. Z 5 růží ani jedna kvalitní. Ashram s podélně roztrženým kořenem. Klamavá reklama že mají " zboží je ve... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika