|
Příspěvky uživatele - 168.103
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Špičaté zelí, 17.11.2023  Teplo posledních dnů je pryč a tak už asi sklidím zbylé hlávky letošního špičatého zelí. |  | Poraďte začátečníkovi, 17.11.2023 tak ano, právě v té na stromek naložené textilii a klestí si může teď nějaký hraboš a podobně udělat přes zimu úkryt a větvičky stromku využít jako zásobárnu živin. Také bych měl obavy, co z toho stromku takto ukrytého na jaře zůstane. Walter |  |
|  | Poraďte začátečníkovi, 17.11.2023 Já bych stromky teď normálně zasadil, do té hlíny, jak říkáte bahno a na jaře pak přesadil na trvalé stanoviště. Stromek může ještě trochu zakořenit a i v mokré hlíně mu bude líp, než v písku. Zimu pak přečká stejně jako jiné na podzim vysazené... celý příspěvek > |  | Tvar špičák, 15.11.2023  Teď opravdu nevím. Myslel jsem si, že Vy jste Opál neměl. Asi jsem se zmýlil. Takže už jste z něj letos něco sklidil? Pokud ano, gratuluji. Váš návrh na Elstar musím ještě zvážit. Ale už mám tolik odrůd, že mi na ně chuťové buňky nestačí. Ale Gala je... celý příspěvek > |  | Tvar špičák, 13.11.2023 tak ano, pane 214.246, stává se to i mně, například když fotím stromky na výšku na plný formát, musím pak fotky oříznout, jinak jsou zobrazené na šířku. Ale s tím už se snad každý nějak vyrovná, to není nepřekonatelná potíž. Horší bylo, když od... celý příspěvek > |  | Tvar špičák, 12.11.2023 a kdo je 122.53? Jméno? |  | Tvar špičák, 12.11.2023 souhlasím s Vámi, paní Lído. Na druhé straně ale tazatel konkrétně v tomto vlákně chtěl radu k fotografii, kterou vůbec nepředložil... |  | Tvar špičák, 12.11.2023 vůbec mi nevadí, že to nevíte |  | Tvar špičák, 12.11.2023 Za posledního půlroku tady proběhla řada vyhrocených diskuzí mezi zdejšími poměrně známými osobnostmi a diskutéry s anonymními adresami. Mnoho z těchto diskutérů ale používá stále se opakující agresivní rétoriku a já mám dojem, že jde stále o... celý příspěvek > |  | Paprika Rodrigo, 11.11.2023 Doufám, pane Vašku, že jste si telefon poznamenal, přeci jen ho tu nechci nechat vyvěšené natrvalo. Až budete mít chuť, zavolejte. Díky, Walter |  |
|  | Tvar špičák, 11.11.2023 vzhledem k tomu, že postřiky proti strupovitosti jsem zatím na mých stromcích neprováděl, vidím zcela jednoznačný rozdíl mezi odrůdami rezistentními a nerezistentními. A s některými staršími nerezistenty se dokážu rozloučit, aniž by mě to mrzelo,... celý příspěvek > |  | Tvar špičák, 11.11.2023 teď mám pocit, pane Mičurine, že jsem udělal chybu, když jsem se svěřil panu Petrovi o mém záměru na příští jaro. No nic, raději nebudu příště tak upřímný, abych hned nedostal sodu. |  | Paprika Rodrigo, 11.11.2023 no já taky ne, ale to nějak vyřešíme, třeba přes můj telefon Walter |  | Tvar špičák, 10.11.2023 Tak jestli získáte pravý Opál, tak . Čím větší úrodu mám, tím více mi chutná a na jiné odrůdy už ani nemám chuť. Letos jsem sklidil asi 30 kilo. Nevydržel jsem a část už nechávám v teple dozrát, denně tak 3,4 jablka. Sirius, Orion a Topaz mám... celý příspěvek > |  | Paprika Rodrigo, 10.11.2023 Dobrý den, pane Vašku, rád bych se Vás dotázal, zda byste mi nemohl zaslat trošku semínek z Vámi pěstované odrůdy Leanta. Nejspíš jste jediný, kdo tuhle odrůdu ještě má a pěstuje. Walter |  |
 |
|
|
|