Příspěvky uživatele - 168.103

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata 2023, 26.11.2023 Obsahuje fotku
nojo Milane, musím se poučit sám, jinak to nejde. Dnes jsem provrtal starý plastový 15l kbelík, nainstaloval objímku, na vnitřek kýblu nalepil tepelněizolační fólii ze staré autolékárničky a našrouboval žárovku. Intenzita světla předčí mé očekávání,... celý příspěvek >
LYRA🍎 UEB5060/1, 23.11.2023 Obsahuje fotku
a tady je cedulka na stromku od pana Schreibera.
Malé bulvy celeru, 23.11.2023 Obsahuje fotku
To jsou bulvy! Radost pohledět. A ten pór, takový mi nikdy nevyrostl. Gratulace.Celer jsem nikdy ze semen nepěstoval, na to jsem prostě neměl nervy, tady pane Milane klobouk dolů. Vždy jen z koupené sadby, před 35 lety jsme mívali okolo 20 bulev jako... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 23.11.2023
Teď jsou vzklíčená semena vsazená do mělkého květináče prům. 24cm a svítit bych jim chtěl, ještě musím sehnat LED žárovku s velkou objímkou 5w 6500K 470 lumenů a nainstaluji ji na dno starého plastového kýblu. Uvnitř po povrchu připevním lesklý... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 22.11.2023
vynikající úroda. Takovou hromadu rajčat jsem nevypěstoval. Dnes jsem otrhal poslední červená rajčata ve skleníku, zítra otrhám zbylá zelená. V pondělí jsem dal k naklíčení 8 semínek Azteka a dnes vysel vzklíčená do květináče. Walter
Paprika Rodrigo, 22.11.2023
moc pěkná úroda na závěr prodloužené sezóny .
Paprika Rodrigo, 20.11.2023 Obsahuje fotku
U mě už jen utržené a postupně dozrávající zbytky odrůd Parade, Ramiro a Hamík. Walter
Paprika Rodrigo, 20.11.2023
moc pěkné kousky, nádherná úroda. Walter
Živý plot z habru, 20.11.2023
Určitě bych kmínek srovnal tak, aby terminál šel nahoru. Až stromky zakoření a příští rok začnou růst, pletiva a dřevo nabydou na objemu a po zdřevnatění už udrží správný tvar. Podle mě ale bude stačit zapíchnout dostatečně dlouhý kůlek do země hned... celý příspěvek >
Technika orby, 18.11.2023
Pane PP, já už končím, své jsem napsal. Přeji příjemný večer.
Pane PP, když mně to nedá, já stále doufám, že v každém člověku alespoň kousíček slušného je.
Nemám nic proti vašim příspěvkům k jakýmkoli tématům, naopak jsem rád, když někomu skvěle poradíte a pomůžete mu vyřešit jeho problém. Jedno, jestli budete psát pod nickem nebo ne. Co se mi ale nelíbí, je, když tu kohokoli urážíte a nazýváte ho... celý příspěvek >
Host 128.163: Takové příspěvky už jsme tady četli mnohokrát. Taky mi to připadá úsměvné. Stále stejná rétorika, že ti, kdo tu přispívají pod nějakým nickem a jejichž i starší příspěvky si tu může kdokoli přečíst a čerpat z nich rady, když potřebuje... celý příspěvek >
Rajčata 2024, 18.11.2023
Umělé světlo žárovky co nejvíce podobné dennímu má 6000 K a více.
Naopak! Můj názor je, že pan PP správně upozornil, že pan 232.16 chce jen trolit a ostatní napadat. Odpověď dostal v stejném hulvátském tónu, jaký tu pan 232.16 předvedl už na jaře. No a když tu někdo z úplně nové anonymní adresy bez minulosti píše o... celý příspěvek >
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika