|
Příspěvky uživatele - 49.141
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Paleni slivovice doma, 17.11.2018 Tohle je asi o hruškách, ale dávám to tady kvůli těm kvasným nádobám...
Rafael. | | Paleni slivovice doma, 17.11.2018 U téhle fotky je nebezpečí, že to s nějakým příznivcem kvalitně utěsněných sudů sekne!!!
Ale já jsem to přežil. Možná i proto, že jsem to, samozřejmě v menším množství, kdysi viděl u svého dědy.
Rafael. | |
| | Paleni slivovice doma, 17.11.2018 Trochu mechanizace: | | Paleni slivovice doma, 17.11.2018 Taky se s pár fotkami musím přidat.
Rafael. | | Jablkovy kvas, 17.11.2018 Chcem tým povedať aj to, že nie všetci čo robia kvas z jablčnej drte/postrúhaných jabĺk a nie z muštu sú babráci ktorým ide iba kvantitu.
Michal V
Možná to tak, hlavně ode mě kdysi vypadalo a pořád to tak i někdy vypadá.
Ale měl jsem a mám... celý příspěvek > | | Jablkovy kvas, 16.11.2018 500l je ideál, dobre sa skladujú (všetky vlezú do seba a zeberú miesto 1,5x1,5m v jednom kúte pivnice). Do auta na transport prečerpám pumpou alebo 15-20l kýblami prelejem...
Taky se mi takové kádě líbily - čím větší kvasná nádoba tím... celý příspěvek > | | Jablkovy kvas, 16.11.2018 Nevím proč nesouhlasíte, vždyť přece nejsme v ničem v rozporu.
Na více místech jsem psal, že hodně, možná i většina domácích výtvorů je hrozná. Že když si někdo něco bez zkušeností, sebereflexe něco zpatlá doma, že to je automaticky lepší než z... celý příspěvek > | | Jablkovy kvas meranie cukru, 15.11.2018 Prekvasený kvas obsahuje viac ako tieto tri zložky, ktoré tak isto dokážu ovplyvniť meranie refraktometrom!
Které? Vím, že tam jsou, ale myslím si že v tak zanedbatelném množství, že snad je ani nemá cenu je při orientačních měřeních... celý příspěvek > | | Jablkovy kvas, 15.11.2018 Víceméně si myslím totéž co xxx.xxx.205.83.
Čímž se zařazuji mezi podporovatelé rozumného přicukřování kvasů.
(Pokud něco nemá aspoň 20°Bx, tak nemá cenu se s tím patlat. Ovocným lihovarům to za to stojí, jelikož ovoce je levnější než cukr... celý příspěvek > | |
|
|
|
|