|
Příspěvky uživatele - 48.30
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Venkovní kala, 18.5.2008 jinak já hnojím kaly prumyslovymi hnojivy... pokud by se ve vetsi mire davala statkova... tak je velka pravdepodobnost, ze hlizy mohou uhnit-diky velke nachylnosti kal na houb.choroby, pestuji je take na zahonech, v nadobach se temer ugrilovaly... i... celý příspěvek > |  | Peruánský narcis, 18.5.2008 Dobry den, ano tuto rostlinu pestuji, dost se i namnozila:-)behem vysadby k ni pridam Cererit, letos ji poprve zkousim na zahonu..tak uvidime, jinak minule roky jsem ji mel ve velkych nadobach, ale listy udelali velike, proto ta zmena. Jinak co je... celý příspěvek > |  |
|  | Černo-červená rajčata, 18.5.2008 tak jak jste se mě ptali na ta rajčata, tak dávám zatím vědet... vsechny jsou z usa, ruzne barvy (zelena, bila,ruzova, cerna) a prozatim rostou vytecne... ba lepe jak nase osvedcene odrudy! Ale nejvice si cenim toho, ze jsou vsechny setjne velke,... celý příspěvek > |  | rajčata - rady pro začátečníky, 18.5.2008 já jsem zahradník je pravda, že termín hlína jsme neměli používat, jinak nás hned posadili s 5kou:-)))
Jinak na hnojení a kord nyní doporučuji přihnojovat jakýmkoliv hnojivem na list... výsledky se objeví mnohonásobně rychleji než při přihnojování... celý příspěvek > |  | roubovaný meloun, 18.5.2008 hlavní je to, aby naroubovana cast byla nad zemi... jinak by roub spravokořenila tudiz by roubovani nemelo vyznam... |  | převislá minirajčátka, 18.5.2008 take mam letos poprve tato račata, docetl jsem se, že se pak svesi dolu a hl.Vam chci rici, ze behem sezony se pry maji trochu protrhat ty vyhony... asi kvuli svetlu-roste bujne... |  | Odrůda rajčete, 18.5.2008 jelikož mám mnoho odrůd rajčat a takřka mi všechny velice dobře rostou (ťuk, ťuk):-) tak si troufám tvrdit, že chuťově je nejlepší cherry rajče GOLDKRONE, jinak co se týče tuhosti slupky je na tom nejlépe ZLATAVA, je dobré, že nepřezrává a neměkne...... celý příspěvek > |  | Artyčok, 18.5.2008 Dobrý den, nemá tady někdo zkušenosti s odrůdami artyčoků... které jsou více mrazuvzdorné a vydrží???Velmi se jim u mě daří, ale některou zimu hold nezvládnou... tak pokud jsou některé otužilejší tak budu rád za jejich názvy... díky mnohokrát |  | Bessera elegans, 16.4.2008 asi to tu nikdo neví... |  | plečka, 10.4.2008 to by jste byl moc hodný, děkuji moc |  |
|  | zelenokvětá růže, 4.3.2008 Bílozelené růže mají přece téměř ve všech květinářstvích...! Ale jako sazenice nic nemohu najít :-(( |  | zelenokvětá růže, 3.3.2008 Dobrý den, neví někdo prosím z Vás kde by se dala koupit zelenokvětá růže (nazelenalá), nejlépe velkokvětá nebo mnohokvětá...děkuji |  | magnolia grandiflora, 2.3.2008 Dobrý večer, nevíte něco o této stále zelené magnolii? Mám ji cca 30 cm vysokou...dovezenou z Chorvatska u Dubrovníku, chci se zeptat hlavně jak je to s přezimováním, zatím ji chci mít hrnkovou a později ji zasadit do zahrady..nejspíš s krytem? ... celý příspěvek > |  | černý rybíz Démon, 2.3.2008 Nemáte nějaké zkušenosti s tímto rybízem? Díky za názory. |  |
 |
|
|
|