Příspěvky uživatele - 48.30

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Venkovní kala, 18.5.2008
jinak já hnojím kaly prumyslovymi hnojivy... pokud by se ve vetsi mire davala statkova... tak je velka pravdepodobnost, ze hlizy mohou uhnit-diky velke nachylnosti kal na houb.choroby, pestuji je take na zahonech, v nadobach se temer ugrilovaly... i... celý příspěvek >
Peruánský narcis, 18.5.2008
Dobry den, ano tuto rostlinu pestuji, dost se i namnozila:-)behem vysadby k ni pridam Cererit, letos ji poprve zkousim na zahonu..tak uvidime, jinak minule roky jsem ji mel ve velkych nadobach, ale listy udelali velike, proto ta zmena. Jinak co je... celý příspěvek >
Černo-červená rajčata, 18.5.2008
tak jak jste se mě ptali na ta rajčata, tak dávám zatím vědet... vsechny jsou z usa, ruzne barvy (zelena, bila,ruzova, cerna) a prozatim rostou vytecne... ba lepe jak nase osvedcene odrudy! Ale nejvice si cenim toho, ze jsou vsechny setjne velke,... celý příspěvek >
rajčata - rady pro začátečníky, 18.5.2008
já jsem zahradník je pravda, že termín hlína jsme neměli používat, jinak nás hned posadili s 5kou:-))) Jinak na hnojení a kord nyní doporučuji přihnojovat jakýmkoliv hnojivem na list... výsledky se objeví mnohonásobně rychleji než při přihnojování... celý příspěvek >
roubovaný meloun, 18.5.2008
hlavní je to, aby naroubovana cast byla nad zemi... jinak by roub spravokořenila tudiz by roubovani nemelo vyznam...
převislá minirajčátka, 18.5.2008
take mam letos poprve tato račata, docetl jsem se, že se pak svesi dolu a hl.Vam chci rici, ze behem sezony se pry maji trochu protrhat ty vyhony... asi kvuli svetlu-roste bujne...
Odrůda rajčete, 18.5.2008
jelikož mám mnoho odrůd rajčat a takřka mi všechny velice dobře rostou (ťuk, ťuk):-) tak si troufám tvrdit, že chuťově je nejlepší cherry rajče GOLDKRONE, jinak co se týče tuhosti slupky je na tom nejlépe ZLATAVA, je dobré, že nepřezrává a neměkne...... celý příspěvek >
Artyčok, 18.5.2008
Dobrý den, nemá tady někdo zkušenosti s odrůdami artyčoků... které jsou více mrazuvzdorné a vydrží???Velmi se jim u mě daří, ale některou zimu hold nezvládnou... tak pokud jsou některé otužilejší tak budu rád za jejich názvy... díky mnohokrát
Bessera elegans, 16.4.2008
asi to tu nikdo neví...
plečka, 10.4.2008
to by jste byl moc hodný, děkuji moc
zelenokvětá růže, 4.3.2008
Bílozelené růže mají přece téměř ve všech květinářstvích...! Ale jako sazenice nic nemohu najít :-((
zelenokvětá růže, 3.3.2008
Dobrý den, neví někdo prosím z Vás kde by se dala koupit zelenokvětá růže (nazelenalá), nejlépe velkokvětá nebo mnohokvětá...děkuji
magnolia grandiflora, 2.3.2008
Dobrý večer, nevíte něco o této stále zelené magnolii? Mám ji cca 30 cm vysokou...dovezenou z Chorvatska u Dubrovníku, chci se zeptat hlavně jak je to s přezimováním, zatím ji chci mít hrnkovou a později ji zasadit do zahrady..nejspíš s krytem? ... celý příspěvek >
černý rybíz Démon, 2.3.2008
Nemáte nějaké zkušenosti s tímto rybízem? Díky za názory.
Další diskuze:  16171819  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika