|
vánoční kaktus, 2.3.2008 Poradí mi prosím někdo jak rozmnožit vánoční kaktus? |
 |
Kdy a jak použít vertikulator?, 1.3.2008 Chtěl bych vědět, konkrétně ve kterém měsíci začít s vertikutací travníku? Předem děkuji. |
 |
|
 |
Kvalita trávníku, 1.3.2008 Mám starý travník, roste mi vněm i plevel.Trapili mě hlavně sedmikrásky, pampelišky, mech.Tráva neměla šanci růst.Ošetřenou polovinu, zahrady sem vloni v Dubnu pohrkal vertikutatorem a postřikal připravkem.Nasledně sem travu přihnojil.Od te doby mám... celý příspěvek > |
 |
Pampelišky, jetel, houby, 1.3.2008 Před pěti lety sem zaseval před domem, na zahradě parkovou trávu. Nebylo v ní nic, byla krásna, zdrava hustě zelená a dobře rostla. Začal se vní šířit jetel bílý. Potřebuji poradit jak se ho zbavit? |
 |
Kdy a jak použít vertikulator?, 1.3.2008 Pamatuji si že sme měli na zahradě, před 15 léty krásnou, velkou, hustou, kvetoucí trávu. Každý rok se sušila a sekala kosou ke krmení. Postupem času bylo vyditelné, že tráva řídne a slebne na růstu, že se už nedá sekat kosou. Chtěl sem at tráva je... celý příspěvek > |
 |
švestka, 27.2.2008 Tak snad bude lepší koupit jiné. Jsme 450 m.n.m. a zahrada je na mírném svahu obrácená na vychod. Poradil by jste jakou odrůdu koupit? Aby bylo na zavaření, knedlíky i na kvas? Děkuji Jana |
 |
švestka, 27.2.2008 Stromy na zahradě sázel děda. O švestkách říkal že to jsou pravé české. Staré stromy uř dosloužily a mne by zajímalo jestli stromky které vyrostly z pecek v rohu zahrady budou taky rodit nebo jsou to plaňky. Děkuji |
 |
Stromky, 26.2.2008 Všem děkuji a asi navštívíme Bruzovice není to daleko. |
 |
Stromky, 26.2.2008 Bydlím kousek od Bílovce. Ale není problém dojet. |
 |
Stromky, 26.2.2008 Poradil by někdo kde na ostravsku koupit kvalitní ovocné stromky? Ne v hornbachu. |
 |
|
 |
Jasmínovník?, 26.2.2008 Děkuji. Je to on. Ted vím jak na něj. |
 |
Jasmínovník?, 26.2.2008 Loni na jaře jsem dostala krásnou pokojovou kytku která kvetla a nádherně voněla po jasmínu. Zajímalo by mne jak se správně jmenuje a jak ji přimět aby kvetla. Zajím se jen bohatě pne. Děkuji |
 |
Přísavník pětiprstý a Wistéria, 25.2.2008 Také jsme si koupili semena Wisterie z Aukra. Přibrali jsme ještě tzv. Trávový strom a Delonix, a teď je nám líto,že je malá naděje na růst a květ - dlouhodobá záležitost bez záruky. Možná je opravdu lepší koupit hotové rostlinky. Aspoň mám naději,... celý příspěvek > |
 |
neznámá exotická rostlina - Delonix, 25.2.2008 Koupili jsme si z aukra semena Delonixu. Jsou příliš tvrdá a tak jsme je podle mini-návodu napilovali. Ještě jsme se dověděli, že se mohou namočit přes noc do vody. Teď bychom potřebovali poměrně rychle vědět další postup, ať to nezkazíme a něco nám... celý příspěvek > |
 |
Vrba, 20.2.2008 Tak je to asi ta co popisujete. Budu zkracovat. Děkuji. |
 |