|
Prosím o radu, 29.3.2008 Děkuji. Já nechci moc okopávat. Nemám moc času. Asi by to chtělo něco co se dá vyřešit mulčem. A to vlastně ani růže nejdou. |
 |
Prosím o radu, 29.3.2008 Potřebuji osázet před domem záhon o velikosti asi 2,5 krát 2,5m je na východní straně a v létě je tam dlouho slunce a docela úpal.Uvažovala jsem nad výsadbou růží ale nemám s nima žádnou zkušenost.tak zatím váhám.Ani vlastně nevím jaké.Děkuji a přeji... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Neznámá, 26.3.2008 Dívala jsem se na oba a nějak se mi to popletlo. |
 |
vánoční nebo velikonoční?, 26.3.2008 Děkuji.On totiž kvete jeden rok na vánoce a jindy zase na velikonoce.Mám ho už 15 let. |
 |
vánoční nebo velikonoční?, 26.3.2008  přikládám foto |
 |
Neznámá, 26.3.2008 Děkuji.Dívala jsem na net a těch pepřovníku je opravdu hodně druhů.Ten můj tam není ale asi jeto taky pepřovník. |
 |
pokojové květiny, 25.3.2008 Já má na jižním okně pokojový jpopínavý jasmín a moc mu to svědčí. |
 |
Neznámá, 25.3.2008  Zajímalo by mne jak se jmenuje kytka na obrázku.Když kvetla tak vypadal květní stvol podobně jako jitrocelový. |
 |
vánoční nebo velikonoční?, 25.3.2008  Poradil by mi prosím někdo o který kaktus jde? |
 |
Nemocná kůra kmene, 24.3.2008 Na merunce se mi udělal otvor v kmeni.Co se stím dá dělat??? |
 |
|
 |
Neznámá, 18.3.2008 Děkuji. Je to on. Na netu jsem našla že se česky jmenuje liliochvostec. |
 |
Neznámá, 18.3.2008 Mám na zahradě kytičku a zajímalo by mne jak se jmenuje a jak se o ní postarat.Bohužel foto zatím nemám.Zatím vylezl jen pupen velikosti velkého vejce.Květní stvol dorůstá výšku asi 1,2m a kět se podobá květu vlčího bobu a je smetanově bílý.Dostala... celý příspěvek > |
 |
Přesazení rododendronu, 13.3.2008 Děkuji. Musíme to ale stihnout před bagrem. Takže honem. A nemohla by to být hlína z uleželého kompostu? |
 |
Přesazení rododendronu, 13.3.2008 Dobrý den. Dájí se přesadit rododendrony, které jsou už 5tileté? Přijede k nám bagr trhat starý beton a mám obavu že je zničí. Navíc jsou na špatném stanovišti - celý den na ně svítí slunce. |
 |
Rybíz, 13.3.2008 Děkuji vám oběma. |
 |