Příspěvky uživatele - 44.120

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Prosím o radu, 29.3.2008
Děkuji. Já nechci moc okopávat. Nemám moc času. Asi by to chtělo něco co se dá vyřešit mulčem. A to vlastně ani růže nejdou.
Prosím o radu, 29.3.2008
Potřebuji osázet před domem záhon o velikosti asi 2,5 krát 2,5m je na východní straně a v létě je tam dlouho slunce a docela úpal.Uvažovala jsem nad výsadbou růží ale nemám s nima žádnou zkušenost.tak zatím váhám.Ani vlastně nevím jaké.Děkuji a přeji... celý příspěvek >
Neznámá, 26.3.2008
Dívala jsem se na oba a nějak se mi to popletlo.
vánoční nebo velikonoční?, 26.3.2008
Děkuji.On totiž kvete jeden rok na vánoce a jindy zase na velikonoce.Mám ho už 15 let.
vánoční nebo velikonoční?, 26.3.2008 Obsahuje fotku
přikládám foto
Neznámá, 26.3.2008
Děkuji.Dívala jsem na net a těch pepřovníku je opravdu hodně druhů.Ten můj tam není ale asi jeto taky pepřovník.
pokojové květiny, 25.3.2008
Já má na jižním okně pokojový jpopínavý jasmín a moc mu to svědčí.
Neznámá, 25.3.2008 Obsahuje fotku
Zajímalo by mne jak se jmenuje kytka na obrázku.Když kvetla tak vypadal květní stvol podobně jako jitrocelový.
vánoční nebo velikonoční?, 25.3.2008 Obsahuje fotku
Poradil by mi prosím někdo o který kaktus jde?
Nemocná kůra kmene, 24.3.2008
Na merunce se mi udělal otvor v kmeni.Co se stím dá dělat???
Neznámá, 18.3.2008
Děkuji. Je to on. Na netu jsem našla že se česky jmenuje liliochvostec.
Neznámá, 18.3.2008
Mám na zahradě kytičku a zajímalo by mne jak se jmenuje a jak se o ní postarat.Bohužel foto zatím nemám.Zatím vylezl jen pupen velikosti velkého vejce.Květní stvol dorůstá výšku asi 1,2m a kět se podobá květu vlčího bobu a je smetanově bílý.Dostala... celý příspěvek >
Přesazení rododendronu, 13.3.2008
Děkuji. Musíme to ale stihnout před bagrem. Takže honem. A nemohla by to být hlína z uleželého kompostu?
Přesazení rododendronu, 13.3.2008
Dobrý den. Dájí se přesadit rododendrony, které jsou už 5tileté? Přijede k nám bagr trhat starý beton a mám obavu že je zničí. Navíc jsou na špatném stanovišti - celý den na ně svítí slunce.
Rybíz, 13.3.2008
Děkuji vám oběma.
Další diskuze:  2122232425  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika