|
Příspěvky uživatele - 137.39
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kosatec - má jméno?, 23.5.2008 Takovýhle černý kosatec mám taktéž. Zakoupila jsem cca před 15 lety kosatce tohoto tvaru a vzezření a různých barev a to tuším jenom pod názvem "americký kosatec". Z cca 6-ti barev byl zřejmš nejsilnější tento, jinou barvu už nemám.... celý příspěvek > |  | proč neyvrašily cibulky?, 22.5.2008 Já jsem měla loni superkvěty lilií, cibulky přezimovaly v záhoně a vyrašily v celkem správný čas. Jenže: mají každá 4 stvoly a slabší. Obávám se že kvést nebudou. Proč? Buďto je obtěžují narcisy, které jsem dala hodně blízko jako ochranu proti... celý příspěvek > |  |
|  | Potoční bahno na zahrádku? Co tam zasadit?, 21.5.2008 Záleží na tom, kam je zahrádka otočená, hodně udělá jih, jihivýchod a dlouhá doba oslunění. Já bych asi co nejdříve zkusila osivo "přirozená louka", něco z toho převáží a může to být zajímavé. A málo práce, moc se neseče - žádná Anglie. A... celý příspěvek > |  | Hlohyně šarlatová, 20.5.2008 je neopadavý keř, ale vše je to jedna čeleď?) HLOŠINOVITÉ.
F.T. |  | Rakytník řešetlákový, 20.5.2008 Hlošinovité se jmenuje celá ta skupina i s rakytníkem. Hlohyně může mít kuličky žluté, oranřžové nebo červené - a ty s oranž lze plést. Hlošiny vypadají podobně. Skalníky též - ale méně. V Praze je pravý rakytník vidět jen občas, spíše jsou to keříky... celý příspěvek > |  | Begonie problém, 19.5.2008 Tedy já jsem už podruhé přesadila kvetoucí begónii, a nic, moc si toho nevšímá. Cibulovina asi prostornější květináč hned tak neocení... |  | Peruánský narcis, 19.5.2008 Jám jsem si našla v knížce o cibulovinách že sadit hodně hluboko, takže cibuli mám asi 12cm pod povrchem v hlinitopísčitce. Nevím, je-to to OK, asi jí trochu odhrabu. Více údajů je "pod povrch". může ale jít o zahradní hutnější... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|