Příspěvky uživatele - 11.149

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Prosím doporučte cuketu, 29.11.2018
A to je právě na cuketě to nejcennější - že skoro nic neobsahuje. Dnešním problémem není nedostatek živin v potravě. Naopak -  že toho žereme moc.
Co na osetrenie rezu, po odrezani konara?, 30.10.2018
Odřízl bych jen to, co překáží. Definitivní odřezání na kroužek s případným zatřením bych nedělal tento víkend nýbrž nechal na jaro.
Odrůda Admiral, 30.10.2018
Tomu rozumím. Já, když stříkám vápníkem proti pihovitosti, tak stromky bez jablek vynechávám. Jestli tak činí i komerční pěstitel z traktoru, to nevím.
Uchování jablečného moštu bez sterilace, 30.10.2018
Pak se nemusíte bát mrazu. Petku mráz neroztrhne
Můj první kvas, 28.8.2018
V podstatě bych napsal totéž. Na ušlechtilé kvasinky, míchání, enzymy atd bych se napoprvé vykašlal. Důležité je dobře zralé ovoce, rozmělněné, hodí se vyrobit zákvas předem (z kvasnic či kvasinek nebo z nějakého "rozjetého" kvasu). Co největší... celý příspěvek >
Mollies Delicious, 28.8.2018
Pokud jsou na vině zářezy, pak by se mělo jednat o přechodný jev a stromky by se měly zase rozjet. Na kmínku podnože jsou podle mě jen zárodky kořínků, ale není to dobře vidět.
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika