|
Příspěvky uživatele - 248.154
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jablon jahodka, 31.10.2018 Mrkněte tady na vlákno "Jahodové jablko". |  | Škůdce ve střeše, 29.10.2018 Snad ne kuna , to by byl docela průšvih... Lída |  |
|  | Odhad odrůd ze starého sadu, 29.10.2018 Ta dvojka mi nejdřív připadala jako Bláhovo oranžové, ale to má žlutší dužinu. Tak aspoň oživuji vlákno - snad zdejší ovocnáři zareagují. Lída |  | Poznáte tento kaktus?, 28.10.2018 Neměla jsem skleník, přes zimu byly v místnosti a po "zmrzlých" šly na balkon, pak až první zálivka mírně teplou vodou Tak proto jsem to tak napsala. Lída |  | 30 let+ starý ficus benjamina - co s ním?, 28.10.2018 Případní seříznutí nechte na jaro. Snese ořezání i na "pahýly", jen se pak musí opatrně zalévat, než znovu obrazí. Větvičky lze použít k namnožení.
Jinak přesazování starších benjamínků se moc nedoporučuje, spíš jen vyměnit horní vrstvu... celý příspěvek > |  | Odhad odrůd ze starého sadu, 28.10.2018 Ještě by to chtělo fotky z druhé strany - od okvětí. Lída |  | Trvalkový záhon, 25.10.2018 Přidejte si tam na pozdní podzim listopadky, ty kvetou, když už je vše ostatní odkvetlé (až po hvězdnicích). Janeba kvete spíš v létě. Lída |  | Trvalkový záhon, 24.10.2018 Pěkný by tam mohl být i nějaký vyšší trs trávy (třeba proso, které se na podzim barví částečně do vínova -Pennisetum Shenandoah), kopretiny, vyšší i nižší sasanky, polštářové floxy, zápleváky, lupinusy, kosatce, lilie, mezi to pár drobných jarních... celý příspěvek > |  | Trvalkový záhon, 24.10.2018 Pivoňky, listopadky, janeba, bertrám, denivky... Lída |  | Sezona výsadby ovocný stromků začala, 23.10.2018 Stromky, co přijdou poštou, chtějí hlavně zastřihnout kořeny a na 24 hodin namočit... (teď čekám za pár dní Hornokrajský malináč , doufám, že to bude on - minule to byl místo něj Holovouský)... Lída... celý příspěvek > |  |
|  | Jaké zvíře to zde zanechalo?, 21.10.2018 Podle ovoce jasná kuna... Lída |  | Výhon trnky, 20.10.2018 Ono se říká - dvakrát měř, jednou řež...
Pokud jste odřízli naštěpovanou odrůdu a nechali výhon z podnože, tak se na něm pořádného ovoce nedočkáte - jedině nějakou odrůdu na něj naroubovat nebo... celý příspěvek > |  | Jak napravit zaseti trávníku v říjnu, 20.10.2018 Týden je krátká doba, vydržte... Lída |  | Korene stromu prerastene v komposte, 19.10.2018 Tak jsem si ten "sumah palkový" musela dát přeložit , i když z mládí běžná slovenská slova jako "ťava" ap. znám... Česky škumpa - tak ta se opravdu rozlézá dost do okolí (ale na podzim je... celý příspěvek > |  | Vavrínovec lekársky na pníku - výrastky, 19.10.2018 Je tady vlákno "množení bobkovišně", mrkněte na něj . Lída
|  |
 |
|
|
|