Příspěvky uživatele - 11.33

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Teplota a rýchlosť kvasenia, 29.10.2018
Stando, to, co píšete,  je hodně teoretický příspěvek. 1. Používané enzymy jsou pektolytické, jejich účelem je hlavně zvýšení výlisnosti. Zkvasitelných cukrů přídavkem enzymu mnoho nepřibude. Navíc samo kvašení je doprovázeno vydatnou... celý příspěvek >
Nové odrody jabloni, 29.10.2018
Jestli je to první nebo druhá úroda, tak počkejte. Z toho se závěry dělat nedají.    Jinak Rubín má určitě nejvíc vítězství v anketě jablko roku a před lety byl vyhlášen jablkem dvacetiletí. Že by všichni hlasovali pro tu řepu?
Teplota a rýchlosť kvasenia, 29.10.2018
U oskeruší bych to chápal, u jablek to nemá absolutně smysl. Cena padaných jablek je v podstatě nulová (výkupní ceny stěží pokryjí náklady na transport) úspora je pouze v čase věnovaném lisování moštu.
Anemone Hollandia, 15.3.2014 Obsahuje fotku
Dobrý den, v půlce července plánuji svatbu a velmi ráda bych chtěla květinovou výzdobu z červených anemonek. Prosím o radu, kdy je vhodné anemonky vysadit, aby kvetly právě v půlce července. Děkuji za každou radu! KaPet
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika