|
Příspěvky uživatele - 103.17
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Škrábavost pálenky, 4.2.2019 Mix s lihem by znamenal, že zaplatíte daň 2x - poprvé za potrvinářský líh a podruhé pak za konečná destilát. Ledaže byste to míchal až na závěr. Velcí výrobci přídávají ten líh před posledním pálením - není to pak tak poznat. Dokonce tvrdí, že ho tam... celý příspěvek > | | Škrábavost pálenky, 2.2.2019 To že cukr způsobuje škrábavost pálenky je pověra. Zkuste udělat pálenku z cukru, vody a přídavku výživy pro kvasinky. Dostanete čistý líh - prakticky bez chuti a bez zápachu. Zabránit škrábavosti se dá dodržením několika zásad. Založit celou bečku... celý příspěvek > | |
| | Supermarketová paprika, 15.1.2019 Paprika Pirueta je jedna z těch zelených, vybral jsem semínka a pěstuji venku. 2018 se paprikám dařilo venku lépe jak ve skleníku. | | Figovník Peretta, 28.10.2018 Hryzec je pro fíkovník větší pohroma jako mráz, po zmrznutí vyraší z kořenů, hryzcům chutná extrémně a zruší ho úplně. | |
|
|
|