Příspěvky uživatele - 58.231

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nákup semen pro pěstování zeleniny, 23.10.2013
Všechny zeleniny, které jste jmenoval, jsou dvouleté. Takže budete mít zahrádku jen pro pěstování semen z vlastní sklizně. Hodně práce, znalostí, efekt nulový, ale ušetříte za osivo, které stejně nepotřebujete.A to se vyplatí.
Kdy vyjmout gladioly, 23.10.2013
Už je mám měsíc vyndané, teď suché a uložené na zimu.
Má ještě cenu vyset mrkev?, 8.8.2013
Mám zkušenost, že pokud jsem nevysel karotku do 15. července, tak z ní už mnoho nebylo.
Sklizene malé cibulky - možno opět zasadit?, 27.7.2013
Adri, cibuli, kterou jste pěstovala ze sazečky a další rok nasázíte, půjde do květu. Radši ji spotřebujte. Honzo. Sazečka vypěstovaná ze semínka a další rok šla do květu byla špatně uskladněna. Nastydla.
Co udela vyluhovany dusik ze sena s pudou?, 10.7.2013
Já zase slyšel, že když se člověk nudí, vymýšlí blbost. Najděte si nějakou zábavu.
Jak sázet česnek, 2.7.2013
Je to přesně tak, jak píšete.
Mrkev, ředkvička - pěstování na semeno, 9.5.2013
25.2 Guláš v setí ranné a pozdní mrkve máte Vy, Příspěvek, který jste opravoval je dobře.
Plevel v nově vznikajícím trávníku, 8.5.2013
Je to pýr. Nechte ho pořádně narůst a pak stříkejte Roundupem v ředění podle návodu. Větší koncentrace je nesmysl. Nejcitlivější je v době metání.Jestli máte zahradu hodně prorostlou budete muset postřik opakovat.Na pracně vykopaném kusu vzejde ze... celý příspěvek >
Identifikace trávy, 8.5.2013
Se Stompem zkušenosti mám, ale ne v trávníku. Vzhledem k tomu, že Stomp likviduje plevele klíčící, tak tady je to stejně bezpředmětné.
Spodní listy česneku žloutnou, 8.5.2013
Přihnojte ledkem vápenatým.
U vám také raší česnek?, 15.4.2013
Kdo vám nakukal, že se stříká česnek proti háďátku.Na jaře se dělá postřik proti houbomilce.Jo, Karate stačí.
Je už pozdě na stříhání ibišku?, 29.3.2013
Pěkný klacek. Já bych ho nestříhal.Nechal bych ho ještě kousek růst, zaštípnul a zapěstoval korunku na kmínku.
Pomoc s vyberom vhodnej odrody zemiakov, 13.3.2013
P.Z. Díval jsem se na Vámi uvedenou diskusi a jenom bych chtěl říct, abyste ještě nebral do úvahy další pitomost zde uvedenou a to je sázení po dvou.Sázejte vždy po jedné hlíze.
Hnojenie - vseobecne / obecne / granulovane - NPK zlozky, 13.3.2013
Na použití hnojivé zálivky jsou lepší použít kapalná hnojiva než něco rozpouštět. Taky bych chtěl vidět trávník, který byste zálivkou stejnoměrně přihnojil.Nevymýšlejte si komplikace v pěstování.Hnojí se častěji než jednou za 3 roky.
Jahodnik, 9.3.2013
Rujany jsou trvalky, Množení semenem, neodnožují.
Další diskuze:  111213  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika