|
Příspěvky uživatele - 58.231
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nákup semen pro pěstování zeleniny, 23.10.2013 Všechny zeleniny, které jste jmenoval, jsou dvouleté. Takže budete mít zahrádku jen pro pěstování semen z vlastní sklizně. Hodně práce, znalostí, efekt nulový, ale ušetříte za osivo, které stejně nepotřebujete.A to se vyplatí. |  | Kdy vyjmout gladioly, 23.10.2013 Už je mám měsíc vyndané, teď suché a uložené na zimu. |  |
|  | Má ještě cenu vyset mrkev?, 8.8.2013 Mám zkušenost, že pokud jsem nevysel karotku do 15. července, tak z ní už mnoho nebylo. |  | Sklizene malé cibulky - možno opět zasadit?, 27.7.2013 Adri, cibuli, kterou jste pěstovala ze sazečky a další rok nasázíte, půjde do květu. Radši ji spotřebujte. Honzo. Sazečka vypěstovaná ze semínka a další rok šla do květu byla špatně uskladněna. Nastydla. |  | Co udela vyluhovany dusik ze sena s pudou?, 10.7.2013 Já zase slyšel, že když se člověk nudí, vymýšlí blbost. Najděte si nějakou zábavu. |  | Jak sázet česnek, 2.7.2013 Je to přesně tak, jak píšete. |  | Mrkev, ředkvička - pěstování na semeno, 9.5.2013 25.2 Guláš v setí ranné a pozdní mrkve máte Vy, Příspěvek, který jste opravoval je dobře. |  | Plevel v nově vznikajícím trávníku, 8.5.2013 Je to pýr. Nechte ho pořádně narůst a pak stříkejte Roundupem v ředění podle návodu. Větší koncentrace je nesmysl. Nejcitlivější je v době metání.Jestli máte zahradu hodně prorostlou budete muset postřik opakovat.Na pracně vykopaném kusu vzejde ze... celý příspěvek > |  | Identifikace trávy, 8.5.2013 Se Stompem zkušenosti mám, ale ne v trávníku. Vzhledem k tomu, že Stomp likviduje plevele klíčící, tak tady je to stejně bezpředmětné. |  | Spodní listy česneku žloutnou, 8.5.2013 Přihnojte ledkem vápenatým. |  |
|  | U vám také raší česnek?, 15.4.2013 Kdo vám nakukal, že se stříká česnek proti háďátku.Na jaře se dělá postřik proti houbomilce.Jo, Karate stačí. |  | Je už pozdě na stříhání ibišku?, 29.3.2013 Pěkný klacek. Já bych ho nestříhal.Nechal bych ho ještě kousek růst, zaštípnul a zapěstoval korunku na kmínku. |  | Pomoc s vyberom vhodnej odrody zemiakov, 13.3.2013 P.Z. Díval jsem se na Vámi uvedenou diskusi a jenom bych chtěl říct, abyste ještě nebral do úvahy další pitomost zde uvedenou a to je sázení po dvou.Sázejte vždy po jedné hlíze. |  | Hnojenie - vseobecne / obecne / granulovane - NPK zlozky, 13.3.2013 Na použití hnojivé zálivky jsou lepší použít kapalná hnojiva než něco rozpouštět. Taky bych chtěl vidět trávník, který byste zálivkou stejnoměrně přihnojil.Nevymýšlejte si komplikace v pěstování.Hnojí se častěji než jednou za 3 roky. |  | Jahodnik, 9.3.2013 Rujany jsou trvalky, Množení semenem, neodnožují. |  |
 |
|
|
|