Příspěvky uživatele - 148.5

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Polehávající latnatá hortenzie, 28.7.2018
Mám vanillu a pinky vinky a nepolehává ani jedna. Možná je ta vaše přehnojená? Vyžene dlouhé tenké výhony a na nich velké(což všichni chceme) květy, které ale tenké výhony neunesou...?
Co sa to deje s mojimi vavrinovcami?, 28.7.2018
Pokud je to vavřín, tak mu vadí spíš ta přemíra vody. Žádná normální rostlina nevydrží mít neustálé mokro. Suchomilné, jako vavřín už vůbec ne.
Hortensie drsná Anthony Bullivent, 25.7.2018
Nevysemenila, ale odnožuje. Mám ji už mnoho let a každou krutější zimu zmrzne a obráží odznova, v mírnější zimy zmrzla jen poupata stejně, jako u hortenzie macrophyly. Letos taktéž, po mnoha letech dokonce kvete. Je hezká, jen ne na moje podmínky
Co je prosim toto za kvetinu?, 24.7.2018
Ano, mám ho také vysazené, ale to moje je chuderka chcíplá, takže dávám odkaz z webu: Rdesno příbuzné ´Superbum´ - Polygonum bisorta 'Superbum'
Trvalky pro včely, čmeláky, 18.7.2018
Fenykl mám ráda bulvový, takže ten mám každoročně, ale ani mne nenapadlo, že bych mohla někam upíchnout ten normální Musím se polepšit, letos už to asi nestihnu, tak příští rok!
Trvalky pro včely, čmeláky, 17.7.2018
Motýli se trochu polepšili ale nejvíc jich není na komulích, ale na echinaceách. S těma oťasema je to ale u nás letos dost bída. Jo, sem tam nějaký proletí, ale bývalo jich mnohem víc
Čím strádá borůvka?, 11.7.2018
Mě spíše než přeschlá, přijde přehnojená.
Asimina Triloba, 7.7.2018
Asi i díky vašim příspěvkům tady a na základě ještě nevím čeho jsem si na podzim, jednu Asiminu koupila. Zatím je to proutek, který jsem zapoměla zalít, takže dlouho čučel, teď je už trošku rozvětvený, ale až se posekal jetel jsem uviděla(a pravda... celý příspěvek >
Preco popinavé ruze nenasadzuju dalsie kvety?, 7.7.2018
Ne.
Preco popinavé ruze nenasadzuju dalsie kvety?, 6.7.2018
Měla jsem přesvícený displey, teď už to vidím. Ano, na rambler to nevypadá, jak si trochu odpočine, ještě zakvete.
Preco popinavé ruze nenasadzuju dalsie kvety?, 6.7.2018
Pokud je to rambler - tedy jednou kvetoucí růže, tak většinou už nezakvete, vyjímečně nějaký opožděný květ.
Trvalky pro včely, čmeláky, 5.7.2018
Lichořeřišnici... tu sadím už poněkolikátý rok do truhlíku před domem... a pokaždé mi ji něco sežere Chutná tuším všem. Momentálně to byli dřepčíci. Jdu zalít truhlík a koukám... kde sakra ty rostlinky jsou?!? Zbylo z nich torzo dírkované- doslova to... celý příspěvek >
Afrikány jsou taky super, vloni jsem dělala nový záhon - rehabilitační pro ronďáky těsně před smrtí, z většiny už zbyly jen pahýly. A aby mi tam mezi nima nerostl jen a jen plevel, tak jsem tam rozházela semínka afrikánů, sesbíraných rok předtím po... celý příspěvek >
Mám všechno tu popsáno, šantu, vlčí bob, pupalky, teď už kvete máčka a bělotrn, chrpa, no a na podzim zápleváky, astry, nejoblíbenější asi rozchodníky a plus, jak píše pan Stanislaw, v místech, kde se mi nedaří některým kytkám, či jsem budovala nový... celý příspěvek >
Kadeřavost broskve - co s tím teď?, 3.7.2018
Chtěla jsem dát výsledek mého hokus pokusu a koukám, že tu někdo výše píše že letos nějak kadeřavost není... tak nevím. Každý rok můj, tuším Redheaven, strašná kadeřavost i přes postřiky. Nevím jestli na tomto vlákně(číst celé to nebudu) či na jiném... celý příspěvek >
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika