Příspěvky uživatele - 0.246

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Plíseň ve sklepě, 6.7.2008
Podle mého názoru, pokud předtím to bylo v pořádku, tak jste museli nějak zamezit odvětrávání, nebo skladovat něco choulostivého..?, podívejte si pořádně na toto. Pokud zde změna nenastala, tak nevím.
nemoc smrku, 1.6.2008
     Z vlastní zkušenosti vím, že jedna z častých příčin je, že smrk zlikviduje zcela spolehlivě houba - Václavka.  Přítomnost této houby v porostu se dá zjistit také tím, že nemocný smrček, který zasychá, má na kmínku... celý příspěvek >
smrk jako živý plot, 29.5.2008
    Mám živé ploty ze smrku asi 12 let, cca 150 m. Jediný problém jsem měl před 3 lety, kdy mi asi 10 bm zlikvidovala houba., smrček odejde natotata: ačkoliv se Vám to možná nebude zdát, pachatelem byla houba "Václavka".... celý příspěvek >
Lazura xyladecor, 9.8.2006
vydrží Je to jak lak na auto Xyladecor je metalíza a Oversol je lak. Metalíza bez laku taky hned odejde.
Lazura xyladecor, 1.8.2006
Xyladecor je jedno z nejlepších řešení nátěru dřeva. Ale člověk nesmí šetřit. Jako základ se dává 1* vrstva Xyladecor ve vybranném odstínu ten se chová jako základ a je proti plísním atd. a na něj se nanese 2* Xyladecor Oversol bezbarvý což... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika