Příspěvky uživatele - 6.142

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zmena pomeru olej: benzin, 9.10.2018
v navodu se pise "kvalitni 2T olej"  melo by se jednat o motor: 1E44F-5
Mazani uhlovych prevodu - vazelina?, 9.10.2018
V navodu stoji: PŘEVODOVÁ SKŘÍŇ: Po každých 20 hodinách provozu nanášejte víceúčelové mazivo tak, aby zároveň staré mazivo vyteklo."
Podivne prirustky na thuji, 4.6.2018 Obsahuje fotku
Mate pocit ze potrebuju se timto detinskym zpusobem zviditelnovat? Tady je video, a fotka ve vyssim rozliseni. Stejna vetvicka je i na dalsich 2 mistech stromu. Tato je nejdostupnejsi.
Podivne prirustky na thuji, 4.6.2018
Chcete vice fotek nebo video? Podotykam ze jehlicnanum nerozumim, ale tohle proste vypada zvlastne, proto jsem to sem postnul.
Podivne prirustky na thuji, 4.6.2018
Koupili jsme chlapupu a strom tu jiz byl. Pripomina to jalovec, ale netusim o co se presne jedna. Puvodni strom je to tmavezelene s ostrym jehlicim a to svetlezelene vyrazilo ted zacatkem leta.
Podivne prirustky na thuji, 3.6.2018 Obsahuje fotku
Dobry den Na jehlicnatem soliteru se objevily nove prirustky vetvi, ale vypadajici jako uplne jiny druh. Jako by na jalovci vyrazila thuje. Je to asi na 3 mistech koruny a jsou to regulerni vetve. Setkal se nekdo s necim podobnym?
Pouziti kovove struny u krovinorezu, 8.5.2018
Diky za reakce. Me slo hlavne o prodlouzeni zivotnosti struny neb me nebavi rozebirat hlavu a absolvovat to otravne namotavani struny. Trojzubec samo pouzivam na velke plochy (sekam cca 6tis metru) ale struna na obsek je proste praktictejsi.
Proc praskla kura cyprisku, 26.11.2017
Takze jsem neudelal dobre, kdyz jsemtu ranu zamazl steparskym voskem?
Proc praskla kura cyprisku, 26.11.2017 Obsahuje fotku
Dobry den Mam cca 5m cyprisek rostouci v zavetri a castecne zastineny ve spodni casti. Asi metr nad zemi praskla kura v delce cca 30cm. Muze byt ppricinou suchle leto a nasledne mokry podzim?
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika