|
Příspěvky uživatele - 83.176
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Broskvoň pro okrajovou lokalitu, 4.10.2018 Poprosím o Váš názor s výběrem broskvoně do 250 m.n.n., kopcovitý terén, horší (jílovitá) půda s kameny. Důležitá je mrazuodolnost, samosprašnost a snazší údržba. Na chuti tolik nezáleží. Mám tyto typy - kterou byste prosím zvolili a... celý příspěvek > |  | Meruňka pro okrajovou lokalitu, 4.10.2018 Poprosím o Váš názor s výběrem meruňky do 250 m.n.n., kopcovitý terén, horší (jílovitá) půda s kameny. Důležitá je mrazuodolnost, samosprašnost a snazší údržba. Na chuti tolik nezáleží. Mám tyto typy - kterou byste prosím zvolili a... celý příspěvek > |  |
|  | Samosprašnost hrušně, 4.10.2018 Prosím, jsou hrušně i samosprašné? Skutečně by se mi na zahradu hodila jen jedna. Uvažuji o těchto: Williamsova, Konference, Milada, Karina. Poradíte prosím s výběrem? Půda je spíše jílovitá s kameny, 250 m.n.m., plození co nejdříve, raději bychom... celý příspěvek > |  |
|
|
|