Příspěvky uživatele - 234.71

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zmrzlá réva v září, 27.9.2018 Obsahuje fotku
Zdravím, z úterý na středu se u nás prohnal mráz. Mohlo být tak - 3 až - 5 a zmrzla mi kromě tuny rajčat a okurek také réva. Ptám se co teď s revou dělat, vypadá že je ve dřevě ještě zatím zelená. Mám ji nechat být nebo kmínek před dalším mrazem... celý příspěvek >
Pristresok na drevo, 10.10.2013
Já myslím že super využitý prostor. Jen mám dva dotazy, jak moc bude dřevník "větrat" - bude dostatečné proudění vzduchu?  A dotaz druhý - moje zkušenost, jak řešíte že se z hnojiska stal de facto sklad hořlavého materiálu, který je jak... celý příspěvek >
Co je to za strom/keř?, 25.8.2013
Ještě prosím foto vyklíčené rostlinky. Děkuji. A velikost lusku - délka, šířka... Byl lusk i původně takhle svraskalý, anebo - ve větší, přirozené vlhkosti  - byl spíše hladšího povrchu? Josef.
Určení této kytičky, 25.8.2013
Chtěl jsem tam vložit přímý odkaz, ale nakonec jsem na to zapomněl. :-( (Ale každý si to - podle jména - už jistě vyhledá sám). Josef.
Seříznutí kosiště - ano, nebo ne?, 25.8.2013
Podle fotky to chápu. Jen mi nejde do hlavy, jak držela stará kosa proti vyklonění. Jen objímka ji pevně zafixovanou držet nemohla. Nebo - pokud to na fotce vidím dobře - je namísto "tangu" upavněna hřebíkem či vrutem? Josef.
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika