|
Příspěvky uživatele - 50.5
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Neznáte ji?, 24.9.2018 Problém s alkoholem u václavek jsem nečetl, ale je třeba je dvacet minut povařit,,oldo. |  | Pěstování česneku pod černou netkanou textilií, 18.5.2017  Já letos pěstuju česnek mezi jahodami a právě uvažuji, že bych tam také dala tu netkanou černou textilii... když jsem tam ještě česnek neměla, udělalo se mě pod tou textilií u jahod mraveniště, ale jahody jsem sklízela v pohodě... je to výhoda kvůli... celý příspěvek > |  |
|  | Rezistentní třešně a višně v ČR, 6.4.2012 Dobrý den, prosím, dají se u nás sehnat (kde a za kolik) rezistentní višně a třešně proti monilioze? Máte zkušennost s nějakou odrůdou? Četla jsem o Feketics a Gerema. Nejlepší je snad prý achat, safír, příp. Jade, ale nenašla jsem nikoho, kdo by je... celý příspěvek > |  | Jílové jezírko, 21.3.2012 dobry den Jirino nevim jestli je to este aktualni s tim jezzirkem kazdopadne pro kohokoli kdo si chce zalozit jezirko na jilovem zaklade je tu jeden jednoduchy postup ktery doporucuje Sepp holzer ve sve knize Zahrada k nakousnuti
Po vytvarovani... celý příspěvek > |  | Přítok ze studny, 20.3.2012 Dobry den jsem rad ze ma nekdo stejny napad jako ja nemam na zahradce zadny staly pritok ale mam tam starou studnu ktera napajela celou vesnici a tak sem se rozhodl ji vyuzit k napajeni jezirka zkusenosti zatim zadne nemam jelikoz se jezirko teprve... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|