Příspěvky uživatele - 234.183

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Artiga🍎, 8.5.2025
Jablko které je "velmi kyselé" do května? To je fact "velmi zaujímavé"... Děláte si snad srandu, ne? Máte je nevybarvené, asi jste je obral příliš brzy...
Jofela, 22.9.2018
Pan Vysloužil, ja mám veľmi dobré skúsenosti s Katinkou čo sa týka moníliovej hniloby plodov. Netreba u nej vôbec robiť postrek proti tejto chorobe a to ju mám 14 rokov. Ako je to s Jofelou? Je aspoň tak odolná na moníliovú hnilobu plodov ako Katinka... celý příspěvek >
Jofela, 22.9.2018
Pan Vysloužil, mám veľmi dobré skúsenosti s Katinkou čo sa týka moníliovej hniloby plodov. Netreba u nej vôbec robiť postrek proti tejto chorobe a to ju mám 14 rokov. Ako je to s Jofelou? Je aspoň tak odolná na moníliovú hnilobu plodov ako Katinka... celý příspěvek >
Broskvoň Stark red Gold, 22.8.2018
Pán Hlavatý potrebuje nektarinka Stark Red Gold pred dozretím plodov stále vlhkú pôdu kvôli možnému popraskaniu plodov ak by po dlhom suchu prišli výdatné dažde? U broskýň tento problém nebýva.               ... celý příspěvek >
Co je to za odrodu? (Určenie odrody), 22.7.2018
Je to Krvavka (Krvavnička, Cviklovka). Krvavky sú veľmi starou skupinou rôznych krajových variácií odrôd hrušiek, ktorých spoločným znakom je načervenalá dužina a dozrievanie v lete. Väčšinou sú to malé, ale chutné hrušky. IH (Ak na fórum občas... celý příspěvek >
Broskev mezi Redhaven a Cresthaven, 22.7.2018
Jednou z možností je Flamingo. Marhule, broskyne a slivky ma neuvádzajú práve do extázy, ale na tejto odrode si cením jej spoľahlivosť. Ešte sa nestalo že by strom nezarodil. V mojich podmienkach je to aj chuťovo celkom kvalitná broskyňa. Oberal som... celý příspěvek >
Teska, Fenix, Harbinger, Dixired, Favorita Morettini 3, 14.12.2016
Pán Jirko ako je odolná na mráz v kvete odroda Burbank July Elberta? Mávate úrodu každý rok?     Jano         
Jonagold vs Jonathan, 4.12.2016 Obsahuje fotku
Pestujem Jonathan a Jonagored (mutáciu Jonagoldu, podľa môjho názoru krajšiu sfarbením). Hlavné charakteristiky vystihol dr.Vysloužil. Jonathan mám z nostalgie (spomienky na detstvo), chuťovo pre mňa absolútna jednička, ale inak veľmi problematická... celý příspěvek >
Vhodné moderní odrůdy jabloní pro extensivní způsob pěstování na vysokokmenu, 11.8.2016
Len pár poznámok k tomu teleskopickému "trháčku" alebo "česáčku". Možno sú už teraz modernejšie a kvalitnejšie ako za mojich mladších liet, ale aj tak - oberať takto desiatky či stovky kg jabĺk musí byť tortúra...Ďalšia vec: plody napr. Rubinoly,... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika