Příspěvky uživatele - 182.227

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nemáte ponětí, co to je?, 27.6.2017
U mě se tomu daří ve spárách chodníku. Buď se to vyškube anebo to spraví postřik.P
Hrušen neprospíva - poraďte, 27.6.2017
Když se to vezme kolem a kolem, co se udělá je v podstatě jedno. Jestli je už druhým rokem takýto, do podzimu se zmátoří spíš omylem. Možná by se po letech vzpamatoval, ale nový, kvalitní za tu dobu by byl již řádný strom. P
TopTaste shodila všechny listy, 27.6.2017
Může to být i něco jiného, ale takto slivky reagují na sucho.P
Hrušen neprospíva - poraďte, 26.6.2017
Jestliže jste před týdnem zastřihl hrušni a už raší nové, byla již dva roky taky takto zbědovaná? Když nemůže obrůst novými listy teď, tak ostříháním obroste? P 
Pomožte prosím s identifikací rostliny, 26.6.2017
Konvalinko, H. petiolaris je popínavá. P
Hrušen neprospíva - poraďte, 26.6.2017
Jen k tomu řezu, střihu. Kdyby Vám stromek teď z poloviny listy ožraly housenky, věřím, že většina by se shodla na tom, že u takto oslabeného stromku je to průšvih. Ale ořezání v této době je v podstatě to samé. Stromek se zbaví části listové plochy.... celý příspěvek >
Identifikace rostliny, 25.6.2017
Pupalka.P
Děcka, aneb prázdniny na krku, 23.6.2017
Tak u patnícti,  sedmnácti letých dětí je to úplně normální. Spíš by bylo divné, kdyby se prchnout nesnažili. Je vidět, že je máte správně vychované a rostou z nich řádní lidé.  I když,  někdy je potřeba přivázat  za nohu.P
Jedná se o plíseň okurkovou?, 21.6.2017
Plíseň okurková to není určitě. Bylo už psáno, pravá plíseň vypadá jako mozaika. P
Kontejnerovaný stromek, 20.6.2017
Každé dva dny 10 l vody, snažíte se vytvořit z meruňky bahenní rostlinu. To přeci nemůže růst i kdyby chtělo.P
Kontejnerovaný stromek, 20.6.2017
Jestli meruňka nebyla zastřihnutá, 5 cm z každého pupenu je dost. U hodně zastřiženého by to bylo zase málo. Těžko říct, chtělo by to vidět. Jinak stromky v kontejnerech se prodávají jen okrajově a výběr bývá velmi slabý.  P
Název keře, 19.6.2017
Trojpuk
Kůrovec na meruňce a jabloni?, 19.6.2017
Teda člověk žasne, čím vším jsou lidi schopni stromek natřít. Bionaftou, opravdu dobrý. Je to "bio" takže neškodné? To musí chcípnout i kdyby nechtělo. P
Vypěstování nového terminálu smrku po ulomení, 18.6.2017 Obsahuje fotku
Před několika lety jsem ulomil špičku u španělské jedle a zůstaly ke kmenu prakticky kolmé větve.  Tehdy jsem ani nic nevyvazoval. Po třech letech bylo poškození poznat jen slabě. Dnes pro pořízení fota jsem musel poškození skoro hledat. U... celý příspěvek >
Araucaria araucana (Blahočet čilský) - zazimování, 17.6.2017 Obsahuje fotku
17. dubna 2017 Strání, výška cca 400 m.n.m. Je to fotka z kamery v autě, takže kvalita nic moc. P
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika