Příspěvky uživatele - 182.227

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Umirajici stromecek, 23.7.2017
Mohou uschnout, protože je pro ně voda nepřístupná. Je zmrzlá. Při rozmrznutí je však již vláhy v drtivé většině nadbytek a stromky při dalším zalití mohou být na tom hůř. Kdysi v dávných dobách jsem se taky řídil tím, že by se rostliny při... celý příspěvek >
Umirajici stromecek, 22.7.2017
Bohužel u konik se to někdy stává. Tam bude kombinace vícerého. Pak, koniky bývají napadány sviluškami. Možná tento případ. Je třeba s tím počítat. Jinak k tomu zalévání přes zimu. Psal jsem to už mockrát. Na písčité půdě, jako má Lída, zalévat přes... celý příspěvek >
Zmrzla mi broskvoň?, 22.7.2017
I z fotky je vidět, že stromek v moc dobré kondici na jaře nebyl. Nových výhonů bylo poskrovnu. Jestli dostal kadeřavost a i ty zbytky listů byly odstraněny, je to vražedná kombinace a jinak to nemohlo dopadnout. Stromky listí potřebují. Je jaksi... celý příspěvek >
Broskve a nektarinky ze semena, 19.7.2017
Jak se sází stratifikované pecky na jaře Vám poradí. Velmi dobře však klíčí broskve, když se nasadí celé plody. Spíše než mrazy jsou do jara problém myši.P
Co připevnit na plot - ochrana proti vzrostlé trávě od souseda?, 19.7.2017
Těžko soudit podle informací z jedné strany. Třeba sousedi sečou ale zadavatelce vlákna se to zdá málo. Mám už dávno vyzkoušeno, že poséct 4 x za rok je pro citlivé lidi málo. Vždy ještě něco vykvete a uzrají semena. Jinak mě a asi i jiným vadí... celý příspěvek >
Co je to za skalničky?, 15.7.2017
Kalina. P
Co je to za skalničky?, 15.7.2017
Opět pryšec.
Poznate druh smrku?, 9.7.2017
Snáší i horší, městské prostředí a něky je výhoda, že je štíhlejší.
Pozná někdo tuhle krasavici?, 9.7.2017
Denivka má výstižný název. Květ vydrží svěží jeden den. Naštěstí nasazuje květy stále, takže hezky kvete docela dlouho.
Japonská vrba - choroba/škůdce?, 7.7.2017
Drvopleň? Vrby má velmi rád. P
Vadnoucí třešeň, 6.7.2017
Pod třešní zkuste vyrýt kousek zeminy a zmačkněte v ruce. Jestli je mokrá, je to špatně. Měla by být mírně zavlhlá a na ruce vlhkost nesmíte skoro cítit. Je nasazená druhým rokem a tam zálivka je nutná jen při opravdovém suchu, jinak ne. Na... celý příspěvek >
Barva hortenzie, 1.7.2017 Obsahuje fotku
Těžko říct co máte ale některé hortenzie mění barvu postupně. Např. H.Wims Red. NevÍm, jestli to úplně odpovídá, protože je v začátku spíše jemně do okrova a pak tak červená není, ale jako příklad dobrý. P
Podnož pro meruňku, 29.6.2017
Meruňka sice snese sucha dost, ale spíše na meruňkovém semenáči nebo na myrobalánu. Na St. Julien to neplatí. P
Neznámá, 28.6.2017
Záplevák.P
TopTaste shodila všechny listy, 28.6.2017
Většina kyjovska je to pahorkatina a pokud vím má půdy většinou hlinité, takže proč by ne podnož Wangenheimova. P
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika