|
Příspěvky uživatele - 182.227
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Prostokořené stromky - zima, 26.11.2017 Na podzim zakoupený stromek a pak zahrnutý našikmo více jak z poloviny v brázdě, nějaký význam to může mít snad u broskvoní při velmi tuhé, větrné zimě. U ostatních stromků bych to nikomu nedoporučoval. Vlastně ani u té broskve.
Je dávno ověřené,... celý příspěvek > |  | Broskyne so zvonk. kvetmi, 26.11.2017 Broskvoň, název Pan Tao, to je spíš zkomolenina. Třeba tady. P
|  |
|  | Hrušeň písečná, 26.11.2017 Sto lidí, sto chutí. Naše hrušky jsou dobré, ale s chutí si dám i písečnou (asijskou). Právě na sušení jsou skvělé. Jinak MV má zahradu na Vysočině, v drsnějších podmínkách. Ani se nedivím, že některé ovoce mu chutná méně. Třeba některé slivoně. V... celý příspěvek > |  | Jak přezimovat rostliny v květináčích?, 21.11.2017 Jo, všiml jsem si, že v pěstovaných rostlinách máte brslen. Jestli to není evropský, tak ostatní je vhodné chránit. Anebo, když nevíte, to vše přikryjte třeba stínovkou a je to.P |  | Jak přezimovat rostliny v květináčích?, 21.11.2017 Že by školky zahrabávaly pěstované rostliny v kontejnerech co pěstují venku? Tak to určitě ne. Chránit můžete jen některé odrůdy skalníku a dál nevím co máte. Běžné keře jako tavoly, tavolníky, vajgélie a mnoho dalších nijak chránit nemusíte.P |  | Honda GC160 startování až na 6-8 zatažení lanka startéru, 20.11.2017 Kdyby mi někdo v servisu nabídl vyčištění karburátoru ultrazvukem, prchal bych pryč rychlostí co největší. Samozřejmě, že jestli někdo nemá žádné ponětí o jakékoliv opravě, nezbývá mu nic jiného, než se podřídit nárokům a úkonům servisu. Bohužel. P |  | Hrušeň Clappova, 11.11.2017 Že by školky i prodejci nerespektovali to, co roste u nás a třeba i na Slovensku, ani se mi nezdá. Zatím sazenice manga, papaje, kokosů atd.nenabízejí. Že nemají všichni vše na podnožích, které chcete, to už je věc jiná. Třeba mají vyzkoušené, že... celý příspěvek > |  | Traveni hlodavcu, 10.11.2017 MV to píše už dlouho. Podle něho je celkem vhodné krmivo pro kočky otrávené myši. Umírali mi a umřely dvě kočky. Nic příjemného.P |  | Jaké zahradní nůžky?, 25.10.2017 Zkuste Extol. Jsou levné a opravdu dobré. P |  | České ovocnářství zní: Titanik se potápí a na palubě se zpívá, 24.10.2017 Možná ještě jedna poznámka. Už jsem to psal mnohokrát. Modrými návěskami se může označit pouze uznaná sadba a uznat se může jen to, co je zapsáno ve Státní odrůdové knize. Ostatní odrůdy zde neuvedené, viz typicky staré odrůdy, lze množit a prodávat... celý příspěvek > |  |
|  | České ovocnářství zní: Titanik se potápí a na palubě se zpívá, 24.10.2017 Jo, ty kdysi předepsané hnědé, rozměry, barvu, tvar atd. si může dodavatel upravit podle svého. P |  | České ovocnářství zní: Titanik se potápí a na palubě se zpívá, 24.10.2017 Mnoho, mnoho let co již tyto návěsky neplatí. Ale nový předpis toho přebral hodně, modré jen velmi málo změněné. P |  | Identifikace dřevin, 23.10.2017 Když chytnete konečky tují, jsou mírně ztlustlé. Ch. lawsoniana jsou stejně tlusté jako o kousek níž. P |  | Vysadili byste si znovu Hanitu?, 17.10.2017 Hodnotit stromek, který má šarku a trpí další chorobou, to moc dohromady nejde. P |  | Nashi, 15.10.2017 Nashi je všeobecný název pro hrušeň písečnou (asijskou). Takže když budete shánět nashi, je to jako byste sháněl třeba jabloň. |  |
 |
|
|
|