Příspěvky uživatele - 11.23

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Těchobuzická, 17.9.2018
Těchobuzická letos - skoro jako všechny slivoně - přinesla velikou úrodu. Některé větve se polámaly, i tak je sklizeň v řádu mnoha desítek kg. Chuť je podrobně popsána v příspěvku p. Mikeše 13. Musím ocenit, že se jejich plodů prakticky vůbec netýká... celý příspěvek >
Lis na ovoce, 17.9.2018
Panenka by "měla" být zespodu hlavně pro urychlení práce U panenky zespodu se pohybuje celá základová deska lisu, což by při přestavbě ze šroubového vyžadovalo složité konstrukční úpravy. Skutečnost, že panenka tak musí překonávat gravitaci... celý příspěvek >
Beforest, 17.9.2018
Určitě jí dejte šanci. Beforest je chuťově skvělý, s plodností problémy nebývají. I chorobám docela dobře odolává.
Slivoň Diabola, 17.9.2018
Letos byly Diaboly na velkém stromě z Droždína sladké a projevy šarky skoro žádné. V některých letech to bývá horší. Chuťově dobrá, plodností za ostatními slivoněmi trochu pokulhává.
Letní hruška na pálení, 17.9.2018
Jistěže byla. Kozačka je chuťově výborná, sladká, ovšem malá. Jinak jižní svah na Ostravsko 320mmi přijde pro hrušně jako deální poloha.
Medově hnědý, tvrdý červ, cca 3 cm - co to je? Škodí, 17.9.2018
Neblbněte, každý druhý červ či larva má medovou barvu. Červi do půdy patří, bez nich by byla mrtvá.. Jestli chcete vědět, o co jde, tak nepište, že je kulatý jako žížala (?), ale vyfoťte ho. 
Teska, Fenix, Harbinger, Dixired, Favorita Morettini 3, 15.12.2016
Zatím mi v květu nikdy nezmrzla Skutečně u nás existuje lokalita, kde nějaká broskev nikdy nezmrzla v květu? Až se mi nechce věřit.
Plnicka klobas, 15.12.2016
Jistě pravda. Ale k tomu slouží fórum, aby se každý dozvěděl zkušenosti druhých a mohl se rozhodnout, co bude používat.
Jesenno - zimné práce, 15.12.2016
Těžko říci. To bychom se museli zeptat těch provozovatelů produkčních sadů.  Většině z nich se patrně vyplatí náklady na herbicidy a udržování úhoru.    Řídit se podle nich ale nehodlám už proto, že zahradu mám taky k zábavě a ta se... celý příspěvek >
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika