Příspěvky uživatele - 11.46

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Očkování / roubování broskvoní, 2.7.2019
Nemáte problémy, že tou dobou podnože ztratí mízu?
Řez meruňky Goldrich, 2.7.2019
Před jarem určitě ne. Buďto na jaře - v květu nebo po něm, možno i po sklizni. Silné kosterní větve bych - pokud možno - řezal co nejméně, rány i s balzámem se budou těžko hojit.
Mulcovanie / Korene, 13.9.2018
Při zpravokořeňování hraje roli spousta faktorů. Mezi nejdůležitější patří ovocný druh, afinita s podnoží (čím horší, tím spíš zpravokoření) a taky růstová potence podnože a odrůdy (bujná jabloň na M9 zpravokoření skoro vždy, slaběrostoucí na... celý příspěvek >
Očkování, 13.9.2018
Semenáčky uložené ve sklepě často předčasně vyraší. Záleží na teplotě sklepa. Dát ven vyrašené semenáčky není možné kvůli mrazům, nechat ve sklepě je problém, protože je tam tma a lístky světlo potřebují. Řeším to tak, že semenáčky mám přímo v půdě -... celý příspěvek >
Jakou vybrat odrůdu na pálení?, 28.12.2016
Přesně, jak píše Mikeš. Z podobného zdroje jsem nedávno dostal mandarinkovici. Kvalitně udělaný kvas, dobře vypálená. Určitě stála za ochutnání, ale 3000 bych za ni nedal ani omylem. A to jsem hodně zvědavý.
Armida, 28.12.2016
Nevím, jak paní Lídu, mě Armida nijak neuhranula. Plody jsou dost velké, vcelku i chutné. V době, kdy dozrává, bych ale čekal sladší a hruškovitě výraznější chuť.  V lepší poloze možná taková bude.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika