|
Příspěvky uživatele - 182.227
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zelný salát jako v restauraci, 23.12.2013 Tak konečně jsem se po letech dobral jednoduchého salátu tak, jak jej dostanete v restauraci.Jak jsem psal, zkoušel jsem jej mnohokrát a nikdy to nebylo ono.
Takže, jemně narájené zelí, přidat cukr, sůl,místo octa raději citronovou šťávu.A teď... celý příspěvek > |  | Co je to za stromek, 6.12.2013 Tsuga. |  |
|  | Domácí velkoplodá - jak se bráníte Šarce (PPV), 21.11.2013 Vždyť říkám, že je to většinou neřešitelný problém.Kácet člověk může jen své stromy.P |  | Domácí velkoplodá - jak se bráníte Šarce (PPV), 21.11.2013 V tom máte určitě pravdu.Řešit šarku je většinou nemožné.Spíš jsem chtěl upozornit na to, že tam, kde to aspoň trochu jde je nutné to řešit hned.A ne pasivně čekat až šarka napadne všechny stromky.P |  | Domácí velkoplodá - jak se bráníte Šarce (PPV), 21.11.2013 Šarka se v těchto diskuzích bere něco jako rýma.Obtěžuje, ale v podstatě se nic neděje.Vdyť švestek i přes nemoc máme dost.
Je třeba si uvědomit, že šarka je nebezpečné virové onemocnění a patří stále do karanténních chorob.Řešení této choroby je... celý příspěvek > |  | Moje zkušenosti s kadeřavostí, 19.11.2013 Tomu nevěřím.Snad některý rok, na místě, kde stále profukuje a kde nejsou jiné broskvoně široko daleko.P |  | Podpníky M9, M26, 19.11.2013 U devítky schopnost kotvit v půdě nefunguje.Kořeny jsou křehké a stačí i menší síla aby se uloupnul.M 26 přeci jen zdaleka tak křehká není, takže může při nižší výšce stromu vydržet i bez opory, ale přesto bych toto neriskoval.P |  | Moje zkušenosti s kadeřavostí, 19.11.2013 Zkuste místo dvou postřiků měďnatými postřiky na podzim jeden vynechat a zařadit jej na jaro.Právě měďnaté přípravky v jarním období mají největší účinek.Tak samozřejmě, musí se vystihnout termín.P |  | Podpníky M9, M26, 19.11.2013 Jo, u bujnějších podnoží než M26 je to již jinak.Tam je dobrá opora aspoň nějaký rok.P |  | Podpníky M9, M26, 19.11.2013 Opora musí být trvalá.Jestliže Vám třeba po deseti letech uhnije dřevěný opěrný kůl, jednoho rána najdete jabloň na zemi.P |  |
|  | DSK317 - repase, 19.11.2013 K příspěvku hosta 240.157 z 22.55 Možná doslovně to v návodu není.Tento příspěvek mi však připomíná případ z USA, kde si jeden koupil karavan, na silnici zapnul tempomat a přelezl dozadu si vařit kafe.Za ve škarpě rozbitý vůz od výrobce dostal nový... celý příspěvek > |  | Honeycrisp, 25.10.2013  Sice ze šedesátých let, ale k mání moc není.Hezké jablíčko.P |  | Roubování meruněk, 25.10.2013 Školkaři mají uskladněné rouby zapíchané ve studeném sklepě, nebo je mají venku.Jinde jsem je uskladněné neviděl.Věřte, že kdyby byly lepší v lednici, určitě by si je pořídili.P |  | Ví někdo, jaká je to odrůda?, 24.10.2013 Zkuste se podívat třeba na Starkrimson, |  | Freedom, 9.10.2013  Chuťově velice dobré jablko.A už dlouho jsem tak dobré nejedl.Ale abych to zmírnil.Žena mi říká, co na něm vidíš, normální jabko.P |  |
 |
|
|
|