|
Druh meruňky, 5.7.2014 Hm, tak toto Goldrich nebude.Chtělo by to zřejmě lepší foto plodů.Ale i tak se vůbec odrůda nemusí určit.Goldrich jsem tipoval podle tvaru listů.P |
 |
Druh meruňky, 4.7.2014 Připadá mi to jako Goldrich.Zkuste vyfotit pecku.P |
 |
|
 |
Choroba jabloně - o co se jedná?, 25.6.2014 J.G.Red je dobrá letní odrůda.Prodejce bych z toho, že prodal něco špatného tedy vůbec neobviňoval.Tak, některé odrůdy, jestli je chceme, se holt stříkat musí.P |
 |
Smrk sivý - postupné zasychání, 25.6.2014 Zkuste odhrnout mulč a podívejte se, zda není půda příliš vlhká.Stačí ji trochu vykopnout a zmačknout v dlani.U zamulčovaných rostlin vždy hrozí, že jsou spíše ve vlhku.Všeobecně jehličnany, snad kromě tují, nesnášejí moc přemokření.Snesou lépe spíše... celý příspěvek > |
 |
O jakou se jedná rostlinu?, 20.6.2014 Dík za pochvalu.Ale když dokážu splést kultivar viburnum lantana za viburnum roseum, není to s tím "dobrý" zase tak horké.P |
 |
O jakou se jedná rostlinu?, 20.6.2014 Nějaký kultivar tohoto.Senecio macrocephalus.P |
 |
O jakou se jedná rostlinu?, 20.6.2014 Připadá mi to jako starček.P |
 |
Křovinořez na kolech, 18.6.2014 Co k tomu říct?Hračka na kolech.Nic jiného to není.P |
 |
Křovinořez kolem 6000,-, 17.6.2014 U toho prvního videa, máte pravdu, moc toho neodletuje.Vždy však je něco za něco.Nedokážu si představit kosit tímto přerostlou trávu.Právě, že nic neodhazuje, všechnu posečenou trávu musím tedy odtlačit.Při větším pozemku a přerostlé trávě bych byl... celý příspěvek > |
 |
Suché nebo jen nemoné jablonové aleje, 16.6.2014 V pozdním jaře, před několika málo lety jsme se zašli podívat do dubového lesa, zda již nerostou houby.Totální holožír snad tříhektarového lesíku a viník byl jasný.Pod stromy mraky uhynulých chroustů a v korunách požírali již jen zbytky.Nikdy bych... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Jak na veverky?, 15.6.2014 Možná ještě dodatek.Ty rostliny jsou nejspíše v cestě kuny.Dokáže je takto zlikvidovat.Zkuste nějak zabránit právě možné cestě.Třeba dráty u země u plotu atd. |
 |
Jak na veverky?, 15.6.2014 Spíš bych to tipoval na kunu.P |
 |
Křovinořez kolem 6000,-, 15.6.2014 Tak, tak.Jednoramenný, nebo dvouramenný popruh je spíše na zvyku a délce sečení.Jestliže seču něco kolem hodiny, vždy si beru i na docela těžký stroj FS 410 jen jednoramenný popruh.Lépe se mi pak se sekačkou manipuluje. |
 |
Kamčatská borůvka - proč se jí nedaří?, 15.6.2014 No, řazení příspěvků jaksi nefunguje.P |
 |
Kamčatská borůvka - proč se jí nedaří?, 15.6.2014 Amur a Altaj rozeznáte podle jednoduché oslí pomůcky.Amur je taky ryba a ta je hladká.Takže oproti zimolezu Altaj, Amur nemá chloupky.P |
 |