Příspěvky uživatele - 182.227

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co je to za houbu?, 9.12.2014
I kdyby to byla hnedle starší plodnice, lupeny má jinak přirostlé ke třeni než č.dvoubarvá.P
Brutálně špinavé demižony - co s tím, 5.12.2014
Jen poznámka.Písek sklo vždy poškrábe.Může sice vyčistit, ale sklo je již trvale poškozené, náchylné na nové znečištění usazeninami.P
Nesmrtelná myš v izolačním polystyrenu, 4.12.2014
Jestli je to rejsek, zrní Vám nesežere.Spíše ten ořech.P
Vysazení třešně, 3.12.2014
Paní Saffronio, jestli Burlat není poškozený, má dobré přiměřené kořeny, tak to nekvalitní stromek spíš nebude.Špatně zapěstovaná korunka u třešně moc nehrozí.U stromků záleží na odrůdě a podnoži a že je stromek v pořádku, tedy hlavně... celý příspěvek >
Výsadba thují v prosinci?, 1.12.2014
Pane Stando, stačí po výsadbě klasicky zalít a to je do jara všechno.P
Pane Stando, věřte,že tohle mám vyzkoušené na okrasných rostlinách doskrát.Kdysi dávno, právě na základě těchto rad, které se píšou už desetiletí jsem taktéž zaléval.Až po zkušenostech člověk zjistí, že i když se něco píše hodně dlouho, neznamená to,... celý příspěvek >
Už jsem to psal mockrát.V zimě je vlhka dost, rostliny trpí spíš nadměrnou vláhou a zálivka přes zimu nadělá víc škody jak užitku.Že voda je pro rostliny nepřístupná při zamrzlé půdě je věc úplně jiná.P
Když je pěstitelé v kontejneru bez problémů udrží přes zimu, proč byste je neudržel ve volné půdě.Ani zalévat jej nemusíte.Zahradníci mají závlahy přes zimu zabezpečené proti mrazu, takže žádné zalévání venku není.P
Vysazení třešně, 1.12.2014
Už jsem to psal v prvním příspěvku.Záleží jaký je to kompost.Vždy se však musí počítat, že ten co vysazuje má kompost spíše horší, nevyzrálý atd.Takže bych neradil vysazovat stromky jen do kompostu s přidáním písku.P
Vysazení třešně, 30.11.2014
Dusík se přidává až se stromek trochu zakoření, třeba v červnu.Zabraňuje právě zakořenění.Například v substrátech pro množení jej musí být velmi málo, jinak se nezakoření nic.P
Už rostou, 30.11.2014 Obsahuje fotku
29.11. včera.Tak pozdě jsem tyto houby ještě nikdy nesbíral.Letos je opravdu podivný rok.P
Právě přidání dusíku k nově vysazeným stromkům je to nejhorší.P
Stromek zasazený do směsi kompostu s pískem a ještě zalitý silným hnojivem močovinou, mevím,nevím, zda spíš nechcípne.Záleží jaký je to kompost.Někdy méně může být více.Osobně bych stromek znovu vykopal, kompost promíchal se zeminou tak, aby ho byla... celý příspěvek >
Santa Rosa, 28.11.2014
Santa Rosa se běžně prodává v obchodních domech a barva dužiny je taká, jak máte na amerických stránkách..P
Úprava korunky, 23.11.2014
Jo, nechal bych to až na časné jaro, třeba únor, březen.Kdoví jaká bude zima.P
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika