Příspěvky uživatele - 148.5

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co je to zač? Zelenina, nebo plevel?, 1.6.2018
Já bych si tedy tipla na některý lilkovitý plevel... tenhle také v zahradě mám. Jak jsem koukala na mochyni dužnoplodou - ani není o co stát to bych si raděj zasadila lilek.
Identifikace plevele, 29.5.2018
Tolice dětelová?
O jakou trvalku se jedná?, 28.5.2018
Ani nemůže je to dva roky stará fotka, bude kvést skoro za měsíc.
Zimolez?, 28.5.2018
b) je správně, je to vajgelie, takže je dost zbytečné, aby byla u toho sloupku Keře letos všeobecně odkvétají dost rychle)hlavně u nás) protože je vedro.
Na ptáky jsme krátký, 28.5.2018
Můj soukromý názor: vesnice už není co bývala. Psi a kočky nepobíhají volně, v každém domě bylo hospodářství a kolem plno potkanů, tchořů, kun, lasiček. Teď vadí všechno. Sousedova kočka mi chodí kálet do zahrady - zničit kočku, kuna na půdě...... celý příspěvek >
Tvrdá pažitka, 28.5.2018
Mám pod okny kuchyně,,bylinkovou zahrádku". Bylinkám se tam příliš nedaří, je tam písek a kamení(jsme na původním korytu potoka) ale pažitka se vysemeňuje celkem dobře a mám tu vždy několik trsů. Takže nezjišťuju ani která je jak stará, ale stříhám... celý příspěvek >
Skupina keřů, 28.5.2018
Mě všechno také po pergolách, ale mám celkem pevné. Ale vistrárie, to je fakt něco, kmen má po pár letech jako strom.
O jakou trvalku se jedná?, 28.5.2018 Obsahuje fotku
Doporučuju také mu omezit hodně přístup(třeba zakopat dokola pruh starého lina) protože mě se rozrůstá už hrůza(shodou okolností jsem našla výmladky v trávníku, což bude muž vyšilovat, až to objeví) Musím ho jít obrýt. Všemožný hmyz ho miluje, motýli... celý příspěvek >
Neznámý keř, 28.5.2018
Ořechokřídlec (caryopteris clandonensis) asi žlutolistý kultivar. Koncem léta kvete modře. Sucho, plné slunce(stejné nároky jako třeba levandule) na jaře sestříhnout na 15cm.
Co to je za rostlinu?, 27.5.2018
Absolutně bych netušila, ale že jsem před malou chvilkou plela lnici z kytek a ty listy mne doslova navedly, řekla bych, že je to linaria purpurea, tedy lnice nachová. Zadejte si do vyhledávače(obrázků) a porovnejte, jestli by to mohla být.
Skupina keřů, 27.5.2018
Ano, taky udatna je hezká, když má dost místa a možnost pořádně vyrůst(aby byla udatná) Já bych ji také přesadila a na její místo zasadila buďto nějaké stínomilné, ale drobnější kytky(třeba i podobné čechravy-druh pumila) nebo nechala rozrůst něco,... celý příspěvek >
Proč vadne a schne levandule?, 26.5.2018
Zaléváte levandule třikrát týdně?!? To jste je nejspíš utopila, odehnívají jim kořeny! Já levandule nezalévám nikdy. Pravda, když nepršelo bezmála tři měsíce, asi dvakrát jsem zalila, ale to byla už zem vyprahlá jako naSahaře a celá zahrada doslova... celý příspěvek >
Neznámá trvalka, 26.5.2018
Je jich moc variet, já sama mám několik, ani si neuvědomuju, jestli i tuhle žlutou... to uvidím až na podzim U nás je to nejoblíbenější hřbitovní kvítí... kdo ji na hrobě nemá, jak by nebyl Přes pár vesnic si lidi pěstují ty jako ty koule v... celý příspěvek >
Co je to?, 26.5.2018
Definujte poblíž... My řepkové pole máme cca 2km vzdušnou čarou...
Neznámá trvalka, 26.5.2018
Chryzantema(listopadka)...co se dává na Dušičky na hroby
Další diskuze:  31323334  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika