Příspěvky uživatele - 148.5

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Světlušky 2018, 11.6.2018
U nás naposled pršelo minulou středu, takže déšť už by to dost chtělo, každý den je horko jak v pekle. Světlušky jsem vůbec neviděla. Až včera, také jsem šla domů zahradou za šera a první byla mezi rododendrony a pak u baráku nad jezerem, pod... celý příspěvek >
Klematis, 8.6.2018
Máte naprostou pravdu, mě nějak hlava nebere, že jsou lidi(a ne jen důchodci, jako moje máma a tcháni) kterým nevadí, že něco neví. Já na to mám doslova úchylku, děsně mi vadí, že něco nevím a jsem jak na trní, když to nezjistím, nejlíp okamžitě. V... celý příspěvek >
Prosím o určení rostliny, 7.6.2018
No, tak ten by to být mohl Ale jemu nevoní listy po česneku?
Prosím o určení rostliny, 7.6.2018
Ne, ani jen netuším Co je to za bylinku, které lístky nijak nevoní, ani nekvete? Přijde mi, jako by se jim tam zatoulalo něco ze sukulentů či podobných tlustokožců
Určení názvu rostliny, 6.6.2018
dobrý Tohle neznám, ani to nemám v Google chromu, ale neva, šlo by, kdyby bylo potřeba. Jenže to dávno tuhle fintu zapomenu...
Určení názvu rostliny, 6.6.2018
teda Jani tleskám! Nevím, kde jste ho a jak našla? Podle čeho, jste compjůtrový mág? Já zadala anglické zahrady a nic Však jsem psala, že tenhle obrázek jsem někde viděla i s popisem...
Čím hnojit rakytník?, 6.6.2018
Možná někde na jiném vláknu i stěžoval. Ano, vyhání otravně, ale sekáme kolem sekačkou, takže to nevadí, zábrany nemám.
Určení názvu rostliny, 5.6.2018
No jo, však také takovou ruj neznám, jen mi ji to připomělo svým habitusem, možná nějaká, co neznáme? Ale je to něco právě jak píše Petr, červená to postupně, jako bývá u keřů.
Vistárie, 5.6.2018 Obsahuje fotku
Jen mne štve, že jsem to od branky vysazovala: růžová, modrá plnokvětá, bílá a ve vchodu modrá s těmi nejdelšími květy... a mám to modrá, modrá plná, bílá, modrá No a pak fakt bytelnou oporu. Ta u baráku je v pohodě. Ostatní na podloubí... ty ho... celý příspěvek >
Vistárie, 5.6.2018 Obsahuje fotku
Tak konečně mi muž stáhnul na NET fotky našich vistárií. Ačkoliv už kvetly, tak krásně a bohatě letos poprvé. První od branky byla původně růžová(roubovaná na podnož do podoby stromku) jenže vymrzla a už je z ní normální fialová, bohužel Prostřední... celý příspěvek >
Určení názvu rostliny, 5.6.2018
A nemáte to fotku z časopisu? Jako bych ji už viděla... Tam bývá i popsáno, co tam je. Dokonce se mi právě zdá, že jsem si říkala: aha, dřišťál a já že, co je to za kytku... Prostě něco takového to bylo.
Světlušky 2018, 4.6.2018
Jo, kluci moji jsou spokojení ale nechtějte vidět, jak vypadám po tom dni já Dneska jsme šli s pejsou domů už skoro potmě a ani ň Ale u nás bylo šílené vedro, 35st a dusno na zalknutí, tak to vzdaly asi i světlušky
Určení názvu rostliny, 4.6.2018
Blbě to vidím, ale tipla bych, že to nejsou květy, ale vybarvené listy. Ale čeho mne nenapadá, možná ruj?
Jaká je to bylinka?, 4.6.2018
Po odkvětu to seřežte, jinak se vám to rozplehní. My tomu říkáme planá máta a mám problém se toho vůbec zbavit(rozrůstá se mi v potůčku)
Světlušky 2018, 3.6.2018
No já se omlouvám, ale absolutně letos nestíhám Každý rok si říkám: příště, příště bude určitě na všechno víc času... A houby, lítám jak hadr na holi. Včera jsem přijela v 19.30 z oslavy, sotva vypustila páru a letěla ven se psem. Na zpáteční cestě... celý příspěvek >
Další diskuze:  31323334  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika