Příspěvky uživatele - 231.189

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nejsladší rajčata, 1.9.2018
Black cherry tam niesú, už ich nepestujem. Nahradil som ich Purple cherry, ale tie niesú na tomto obrázku. Další neúplné info. Jaká je tedy odrůda na obrázku?
Mořská sůl do bazenu - zkušenosti, 29.5.2016
To uvolňování chlóru spočívá v tom, že voda proudí mezi 2 elektrodami a dochází k eletrolýze, tzn. Cl- se uvolňuje do vody a Na+ se usazuje na elektrodě. Ten je potřeba čas od času z eletrody seškrábnout. Pokud by tam byly další minerály, nevidím v... celý příspěvek >
Mořská sůl do bazenu - zkušenosti, 29.5.2016
Jestli vás zajímá praktická zkušenost - nasypat jen sůl do vody nemá žádný smysl, voda se zakaluje a řasy rostou. Nutná je samozřejmě filtrace na čištění a salinátor, který ze soli uvolňuje chlór k dezinfekci vody. Koncentrace soli 2.5kg na 1m3.... celý příspěvek >
Odstraňování výhonů peckovin, 29.5.2016
Je v pořádku v tuto dobu odstraňovat nové, ještě zelené, výhony na broskvoni a meruňce, které směřují dovnitř koruny, nebo je vhodnější s tím počkat na jiné období?
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika