|
Příspěvky uživatele - 224.2
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Kvas z jablek, 31.8.2018 Přidám Vám lite verzi, levnější. Já srotuju na ručním repaku. Buben jak velké mlýnek na strouhanku, s nasypkou. Béčka 50 l hned k tomu, cukrovou vodou zalit, kvasí tak 2 měsíce podle teploty a měření cukromerem. Tak zdar. Výsledek bude zhruba stejné.... celý příspěvek > | | Sousedův břečťan, 30.8.2018 Ta druhá zavorka na konci jen uzavírala tu (započatou. Takže jen :-) PP. A tohle mi to někdy dělá když dám mezeru a někdy nedám _. Takže K. | |
| | Sousedův břečťan, 29.8.2018 OK. PP. ;-) K.z B. PS: Budu se snažit. (to už je snad čitelnější :-)) | | Sousedův břečťan, 29.8.2018 Zaměnil ste osoby. Jak psala "konvalinka", s těmi nůžkami budete vy a ne soused. Třeba je soused jen lenivé. __ Pro vás to bude snazší. I když já bych to nechal jak je. Střechu vám to v létě víc ochladí atd. Kridlicam to víc neublíží než později... celý příspěvek > | | Hrušky - zoctovatění kvasu, 5.10.2016 100 - 200ml/100l je nejčastěji udávané množství. Ale u hrušek může být i mnohem vyšší.
Těžko poradit přesné množství kyseliny protože nelze obecně stanovit obsah kyselin v různých hruškách. To se někdy blíží až k neutrálnímu pH - t.j. hodnotě... celý příspěvek > | |
|
|
|
|