Příspěvky uživatele - 182.122

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jakou elektrickou řetězovou pilu, 25.8.2018
Co tu chcete slyšet? Že Hecht má kvalitní výrobky, které vydrží víc než pár použití? Nic horšího než Makitu nebo Narex bych nebral, ty ušetřené peníze za to fakt nestojí.
U slivoně Blue free praská kůra, 18.5.2018
Bez komentáře.
U slivoně Blue free praská kůra, 17.5.2018
Zdravím, zvěř se sem nemuže dostat.
U slivoně Blue free praská kůra, 17.5.2018 Obsahuje fotku
Dobrý den, loni jsem koupil tuto slivoň v kontejneru.Je stará asi 3 roky.Po letošní zimě na spodních větvičkách je popraskaná kůra.Prosím o radu jak tomu praskání zabránit?Děkuji Vláďa
Proč se na ibišku kroutí listy, 25.3.2016 Obsahuje fotku
Již druhým rokem se mi bez zjevné příčíny kroutí listy na ibišku, přes léto je mám venku, není na nich vidět žádný škůdce, ale když je postříkám proti savým škůdcům, trochu se to zlepší. Po ostříhání rostou z 90 % zkrabacené listy, zbytek jsou listy... celý příspěvek >
Co se stalo s paprikou?, 26.7.2014 Obsahuje fotku
foto plodu
Co se stalo s paprikou?, 26.7.2014 Obsahuje fotku
Mám ve foliáku papriky a v době tvorby květů se začly vrchní listy kroutit a květy zasychat a na plodech ranných paprik se objevila "kožovitost". Můžete mi poradit co se stím dá dělat a co se to vlastně stalo?
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika