Příspěvky uživatele - 211.151

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zablácená vejce, 11.8.2019
Pane bože to je úplna blbost. Jedla jste někdy domácí tlačenku? To prase se válí ve svých výkalech a pak se kůže mele do tlačenky. Pokud by byla omytá vejce infekční, celá naše rodina by byla už 20 let mrtvá.
Suchu odolnější zelenina, 23.8.2018
To bych si tedy nepřál vidět, jak vypadá sucho na jižní Moravě. U nás na středí moravě (Haná, Olomoucko) se krajina pomalu také mění na polopoušť. Kolem našeho města jsou pole s kukuřicí úplně uschlá.
Suchu odolnější zelenina, 23.8.2018
To máme nechat uschnout rostliny a stromy, protože Praha potřebuje kropit ulice? Já jsem mluvil o bezohlednosti některých lidí v určité suché lokalitě (tedy vás se to nětýká, resp. dosud se vás to netýká...) Aby sklidili krásnou a na vodu... celý příspěvek >
Permakultura, 31.10.2017
O těch permateroristech jste psal vy, takže z principu fóra mám právo se ozvat a vyjasnit si to. Takže OK, pokud to bylo myšleno jen jako legrace či nadsázka, pak se vám hluboce omlouvám z nepochopení.
Permakultura, 31.10.2017
Pane PPPE, diskuse byla založena také kvůli vám. Máte možnost seriózně říci, co vám na principech popsaných výše na wikipedii vadí. Máte nějakou negativní osobní zkušenost s nějakým líným člověkem se zanedbanou zahradou, zaškatulkoval si jej jak... celý příspěvek >
Permakultura, 31.10.2017
K nám zamlada v zahrádkářské kolonii lezl pýr a svlačec od souseda - klasického zahrádkáře, ale poněkud nepořádného.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika