Příspěvky uživatele - 51.13

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
RG B3 - 165, 28.2.2018 Obsahuje fotku
RG B3 - 165 je to novošlachtenec francúzskej a belgickej spoločnosti, táto odroda sa momentalne testuje všetko o nej nieje pisané.Je to neskorá odroda má dlhú dobu skladovania, chuť sladká, štavnatá mierne kyselinky.
Mandy Inolov, 28.2.2018 Obsahuje fotku
Francúzka šlachtitelská stanica sa zameriava vo svojom šlachtení na chuť, štavnatosť, vzhľad, pevnosť, jemnosť, velkosť plodov a odolnosť voči chorobám alebo toleranciu.Mandy Inolov je rezistentná odroda ma v sebe gen Vf chuť sladká, štavnatá, ostra,... celý příspěvek >
Rosette, 28.2.2018 Obsahuje fotku
Rosette je to skoré sladké jablko s maliovou chuťou, vznikol ako náhodný hybrid v sade Worcestershire pred 10 rokmi.Stromky začali predavať mynulí rok, konečne sladké jablko, Baya Marisa bolo hnusne kyselé jablko.
Red Conference, 27.2.2018 Obsahuje fotku
Dnes na zahraničných stránkách chvalili Red conferencie čo sa týka uskladnenia a chuti, dalšie 3 štaty kupuju licenciu na jej pestovanie.Dalej tam spomenuli další hybrid hrušky ktorá vznikla opelením hrušiek conferencie x doyenne je to BeľAmi a 3... celý příspěvek >
Halyomorpha halys, 26.2.2018 Obsahuje fotku
Halyomorpha halys je to invázný škodca z azie.Na zahraničných stránkách prebiehajú školenia o rôznych škodcoch, momentalne s tymto majú problemy v taliansku je tam velmi rozšírený napadá všetko ovocie dokonca aj lieskové orechy.Na mape EÚ sú... celý příspěvek >
Veltrh Milano, 23.2.2018 Obsahuje fotku
Moj dobrý priatel z Ostravska mi poslal talianskú stranku, kde pestujú staré odrody majú aj niečo z novších ale málo na stranke je 225 hrušiek,421 jabloni,112 sliviek atď. Stanok majú aj na vystavisku ludia tam môžu koštovať staré odrody ovocia. Po... celý příspěvek >
Marhulový kvas nekvasí, 12.2.2018
Tieto kvasinky používám už druhý rok, doporučil mi ich kamarát profesionálny degustátor, som s nimi namieru spokojný. Keď som sa na kvasinky pýtal vraveli už 70% týchto kvasiniek sa používa pri kvasení v paleniciach.Erbslöh kvasinky.
Dolná Strehová, 7.2.2018 Obsahuje fotku
Môj dobrý priatel Jan Majzel, bol na sustredení v Dolnej Strehovej, ktoré trvalo 3 dni, bolo tam vela zástupcov rôznych firiem nielen naších ale aj zahraničných.Preberali vela veci predstavovali výrobky, ale francuzka spoločnosť star fruits... celý příspěvek >
Rockit, 6.2.2018 Obsahuje fotku
Tato odroda bola spustená na trh v r.2010 pestuje sa v 7 krajinách je to Novozelandská novinka.Jablko Rockit sa odlišuje od ostatných odrôd tým, že bola šlachtená aby nebola velkostne vedšia ako golfova loptička.Dávajú ich do rurkových nových obalov... celý příspěvek >
Cheeky - Cape rose, 5.2.2018 Obsahuje fotku
Červenú hrušku Cheeky začali predávať pod značkou Cape rose je sladká, štavnatá s hruškovou príchuťou. Vaha 170g šlachtili ju 16 rokov v r.2009 vysadená na 373ha viac o nej nieje písané.
Edda, 4.2.2018 Obsahuje fotku
Pozeral som aj nórske stránky, ale nič viac som sa nedozvedel, akorát že je to tam najchutnejšia slivka.Kámoš z ostravska mi písal predavali ju na jeseň v polsku, lež sa tam dostal bola vypredaná.
Edda, 4.2.2018 Obsahuje fotku
Slivka Edda bola vyšlachtená v Norsku z odrôd Car x Pecha je to gulatá slivka 35g štavnata sladká mierne kyselinky, prijemná chuť odolna voči chorobam.Dozrieva 27.6 - 1.7 po odrode Ruth gerstetter doporučuje sa vysadiť do vyšších polôh v r.1970 bola... celý příspěvek >
Fred, 31.1.2018 Obsahuje fotku
Dnes švajčiarska firma po 18 rokoch šlachtenia, predcavila novú hrušku Fred.Pochadza z križenia Conthey harrow sweet x Verdi má niekolko charakteristík je tolerantná voči spále dlhá skladovatelnosť je štavnatá sladká ostrá s ľahkou kyslosťou pevná... celý příspěvek >
Rubigold, 31.1.2018 Obsahuje fotku
Dnes o tejto odrode zasa píšu, je to jedinečne tasmánske jablko popularne v Azii.Južne od Austrálie na ostrove Tasmania pestuje rodina Griggs už 6 generacii jablká viac druhov, v sade zmutoval a vznikol hybrit Rubigold.Testovali ho viac rokov aby... celý příspěvek >
Repák + řepná pálenka, 22.1.2018
Zdravím ta Hynek nakolko ovocia minulý rok bolo velmi málo, unás všetci robili repák aby mali nejakú pálenku. Repu umyjú z vapku, keď je ešte niekde nečistota vyrežú tú časť, postruhajú na klasickom struháku na repu a surovú dajú do súdka zalejú... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika