Příspěvky uživatele - 60.140

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kvas z mirabelek, 16.8.2018
Je to marné, je to marné, je to marné. Snažím se všem okolo vysvětlit rozdíl mezi mirabelkami, špendlíky, mirobalány a rynglemi, ale je to... Mimochodem Nancyská se blíží 30 Brix! Jen ta velikost plodů moc nepotěší. Taky mě vadí, že zraje o dva/tři... celý příspěvek >
Pocta Rubinole, 16.8.2018
Já se vždy divil, co na tom Rubínu ty lidi vidí. U nás vždy fádní chuť a nevýrazné vybarvení, přerouboval jsem Merkurem a Síriem. Musím tedy někdy ochutnat Rubín z vyšších poloh ;)
Plody rynglí jsou od pecky hnědé, 15.8.2018
Už se to tady probíralo. Je to suchém a horkem. U mě na to trpí hlavně Althanova, Tipala a Viktorie, částečně i Zelená r. Zaznamenal jsem to poprvé tuším v roce 2015. Téměř všechny plody Althanky jsou uvnitř uvařené, z některých vytéká hustá šťava, z... celý příspěvek >
Škodí kořenům stromů vzduch ze zavlažovacích drenážních hadic?, 13.8.2018
Jaký průměr a délku drenážky použít? U nově sazených stromků je to jasné, ale při dodatečné instalaci bude problém s kořeny. Jak na to?
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika