|
Příspěvky uživatele - 168.103
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Špičaté zelí, 3.1.2024 Milane, budu rád, když Pylon vyzkoušíš a když bude dobrý, přejdu na něj příští rok také. Walter |  | Rajčata 2024, 3.1.2024 Milane, máš opravdu.nádherný rajčata. Ty tři vzadu v kelímcích na mém snímku jsou CC, které jsem tam přidal o vánocích. Walter |  |
|  | Rajčata 2024, 3.1.2024  Aztek po 5 týdnech. |  | Rajčata 2024, 3.1.2024  Dnes došla semínka. |  | Špičaté zelí, 1.1.2024 Kapustu Raketa jsem dříve pěstoval, je sice velmi raná, ale dělá poměrně malé hlávky. |  | Počasí, 1.1.2024 Pane SP, pěkné a milé.. Skoro se tomu nedá věřit, ale prý přijde zima, dokonce přituhne. |  | Šťastný nový rok, 1.1.2024 Také přeji všem pěstitelům v tomto novém roce bohatou úrodu bez pohrom a hromadu elánu k zvelebování vašich zahrádek.👍 |  | Roubovací nůž, 30.12.2023 Na části roubu, i podnože, které mají srůst, by se neměla dostat mastnota, a to ani z prstů rukou, jinak kambium a dřevo nesroste. Z toho důvodu bych nedoporučoval tuk na čepel nože použít. Naopak bych doporučil před každým použitím čepel nože... celý příspěvek > |  | Špičaté zelí, 30.12.2023 Taky se mi zdá, že je to příliš brzy. V truhlíku za oknem se klíčící rostlinky bez přisvětlování budou příliš vytahovat a v nevytápěném skleníku zas nebudou v důsledku nízkých teplot dostatečně růst. I když jsem někdy výsev košťálovin realizoval... celý příspěvek > |  | Pěstování datlovníku z pecky datle, 28.12.2023  Upřímně jsem byl překvapený, jaký rozdíl ve velikosti pěstovaných datlí může být, na snímku větší původem z Izraele a menší z Tuniska. Přitom velikost pecky je stejná u obou druhů. Walter |  |
|  | Pěstování datlovníku z pecky datle, 28.12.2023  Přidám taky pár svých zkušeností. V minulosti jsem palem z pecky napěstoval docela dost. Stačilo ty pecky uložit někde v místnosti do sklenice s vodou. po týdnu promnout, aby se uvolnily zbytky slupek na peckách, zejména v zářezu a na koncích, ty na... celý příspěvek > |  | Tomel,Kaki.🍈, 28.12.2023  Jedno z posledních kaki, letos jsem jich zkonzumoval asi15 kg, jsem oloupal a příčně rozřízl na plátky. Uvnitř vypadá velmi zajímavě. Dnešní odrůdy už jsou vyšlechtěné bezsemenné ale v této konkrétní odrůdě Rojo Brillante ještě náznaky uložení semen... celý příspěvek > |  | Kadeřavost broskvoně 2024, 27.12.2023  Tak jistě, ještě se mi nikdy nestalo, abych neměl žádnou úrodu. Redhaveny a Cresthaveny ji jistí. Ale mé oblíbené Springcresty toho v mrazu příliš nevydrží a letos byly v plném květu už 25. března. No a mladé plůdky zmrznou hned, jedno, jestli... celý příspěvek > |  | Špičaté zelí, 27.12.2023  Dnes jsem vytáhl z lednice poslední letošní špičaté zelí. Tak nevím, čím ho teď 5 měsíců, než naroste nové rané zelí, nahradím. Bude se mi stýskat. Walter |  | Papriky 2023, 27.12.2023  Jednu rostlinu Hamíku s nedozrálými plody jsem v listopadu přesadil do květináče a strčil do skladu k oknu. Teď papričky začaly dozrávat. Walter |  |
 |
|
|
|