Příspěvky uživatele - 148.5

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata na balkoně uvadají, 19.5.2019
Na vrcholky se nedívejte to je jen šok z přesazení, změny podmínek, sluníčka... Já sázela v pátek a vypadají(vrcholky) nemlich stejně. Jde o ty skvrny, ty jsou tam jaksi navíc. Na papriky ne, ty mají jiné choroby, či spíš mšice. K těm doporučuju... celý příspěvek >
Chov kachen, 19.5.2019
Děkuju moc za reakci, něco, co jí vadí v krku mne taky napadlo. Nejjednodušší by bylo se mrknout, jestli tam fakt něco nemá, jenže netuším, jak se dá odchatit divoká kachna? Už si zvykla na naši přítomnost v zahradě, ale jakmile se přiblížíme, prchá,... celý příspěvek >
Kořenové krčky sice nevidíme, ale u mne takto vypadá plíseň bramborová. Tohle tedy není můj obrázek, jen, že se s ním ztotožňuju.
Rajčata se normálně vzchopí, jak je psáno přede mnou. Ale popravdě, to na stonkách jako plíseň fakt vypadá, ale možná jsou ty stonky jen nějaké zhmožděné? Nějak si neumím s tímto způsobem pěstování představit, jak budete kontrolovat množství vody a... celý příspěvek >
Chov kachen, 19.5.2019
Ať nezakládám novou diskusi, zkusím se zeptat tady. Máme na jezeře divokou kachnu. Už tu přebývá pár dní, občas odletí na blízký potok a zase se vrátí. Co jsem si ale všimnula, neustále naprázdno(bez zvuku) otevírá zobák. Jako by chtěla káchat a... celý příspěvek >
A opět neznámá rostlina, 19.5.2019
Je to vesnovka obecná? U nás neroste, nebo jsem si jí minimálně nevšimnula...
Přesazovaní pokojových rostlin (obecně), 18.5.2019
Ano, s přesazováním do o dost větších květníků je problém, jak není půda kolem prokořeněná, tak má tendenci zahnívat. Co se týče čištění kořenového balu, oklepávám minimálně, rozhodně se nesnažím vyklepat zeminu z kořenů, ne jen, že je poškodíte, ale... celý příspěvek >
Rajčata 2019/2, 14.5.2019
Nejsem žádný profi pěstitel, tak jsem sem ani nekoukala, ale dnes prská, trochu se nudím, tak tedy nakouknu a žasnu. Teda pane Vladimíre, asi se nechám inspirovat a udělám také nadekrytí, jako máte vy Každý rok mi je skolí plíseň a tak nad tím... celý příspěvek >
Nádherné květu stromu, 12.5.2019
Tak já k tomu ještě dodám, že mám i viburnum opulus Eskimo, které má také jen cca 1.20m, koule jsou bělejší než bílé a krásně voní
Archeologie na zahradě, 12.5.2019
Nééé, vůbec nejsou škodlivé Akorát, že všichni chcí.áme na raka a všichni se diví proč? Jinak... u nás se tedy na hnojiště nic nerozložitelného určitě záměrně neházelo, to by nám děda urazil paprče(ročník 1920, už není) Sama si na kompost taky nic... celý příspěvek >
Nádherné květu stromu, 12.5.2019
Zase já Kalina je celkem běžný plevel, tady ji má v zahradě kde kdo. Zrovna dneska jsem šla kolem skládky biologického odpadu, co máme po vesnici a někdo takovou, velikosti té vašeho souseda, celou uřezal a vyházel. Mě to hlava nebere, já si nedovedu... celý příspěvek >
Pomoc s určením rostliny, 12.5.2019
Ahoj Kopretino Orlíčky jsou hezké, mám jich několik barev, různě se přebarvují a přesemeňují. Pokud o jejich putování zahradou nemáte zájem, stačí po odkvětu seříznout stonek s květenstvím.
Poznej ptáka, 12.5.2019
Nejsem pokročilý ornitolog, ale tohle je snad stehlík, poměrně hojný ptáček
Poznej ptáka, 11.5.2019 Obsahuje fotku
Žluna zelená u nás bydlí Ne, chodí k nám makat, bydlí někde kolem. Od rána do večera je někde v zahradě a buší zobákem do trávníků. Co se v nich přemnožili mravenci, tak se z nich prakticky nehne. Musím říct, že jako dítě jsem toho ptáka nikdy... celý příspěvek >
Neznámá kapradina, 9.5.2019
Teda jsem si jistá, že ta Actiniopteris to je, proč myslíte, že není? Vidím tam stejné větvení. Foto
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika