Příspěvky uživatele - 114.238

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Slimáci versus hlemýždi, 9.7.2006
Ano Vanisch granuje bezva věc, teď když neprší, dlouho vydrží kol záhonů a koupit se dá všude, jedna krabice mi vydrží na sezonu a že mám zeleniny a kytek...dost. M.
Poradíte ce je to za keř? foto, 9.7.2006 Obsahuje fotku
Mě přezimuje u okna chodbě při tepl. 15C již několik let a hned začátkem jara začíná pěkně kvést.
Trávník a pes, 9.7.2006
Ano, polévejte vodou, to jediné pomůže, mám stejný problém, nic jiného neexistuje. Soused dokonce naučil "paličatého" bígla-fenku chodit na jedno místo, které vždy okropí z hadice.M.
muškáty, 9.7.2006
Já měla loni podobný problém, muškáty měly jen listy a zjistila jsem, že jsou přehnojené! Listy byly velké, muškáty rostly, ale nekvetly. Letos hnojím jednou za 14 dní slepičákama a jsou ok. Míša.
Andělské zvony, 9.7.2006
Nemám z durmany moc zkušeností, ale od loňska mám jeden, na jaře byl  vysoký ještě asi 15cm, nyní roste rychle, hodně vody má, čím ale hnojit?Ale problém mám s tím, že mu od spodu žloutnou listy, škůdce jsem nenašla. Pokvete ještě letos?Vyhovuje... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika