|
Rizkovani oleandru, 27.6.2010 prosim radu co s ulomenou vetvickou oleandru aby mi zakorenila |
 |
Jak mnozit fuksii ktera se mi vetrem zlomila, 13.6.2010 jak namnozit previslou fuksii zlomenou vetrem |
 |
|
 |
Nejatraktivnější stromy, 23.5.2010 Když pročítámtuhle krásnou diskuzi o nejatraktivnějším stromu, tak jsem si vzpoměl na minulý rok, kdy jsme s vinaři navštívili Jižní Tyrolsko. Zaujal mě zde právě kvetoucí strom, který byl vysázen kolem silnic. Květy měl velmi podobné hlohu v růžové... celý příspěvek > |
 |
Podivné nemoci kaktusů, 10.3.2010 Omlouvám se, že jsem se zeptala znovu na jméno, ale poprvé jsem ho neviděla. Ten kaktus jsem už dole uschlý dostala, ale ta žlutá barva se objevila až ted a je jen na jedné straně, směrem k oknu, nesouvisí to nějak i s tím sluníčkem, když ho mám... celý příspěvek > |
 |
Podivné nemoci kaktusů, 10.3.2010 Moc vám všem děkuju a nevíte jak se jmenuje? |
 |
Podivné nemoci kaktusů, 9.3.2010  Dobrý den.
Mám doma kaktus o kterém nevím, jak se jmenuje a tudíž moc dobře nevím jak se o něho starat. Mám okno na východ, zalévám ho jednou za dva týdny.Na konci října jsem ho zazimovala a nyní jsem ho vrátila opět na okno, ale začal mi na jedné... celý příspěvek > |
 |
Okousane brambory od larev, 4.8.2009 Dratovec to asi nebude.Je to velká bílá larva spíš tak chrousta obecneho. ale přesto dík.Hela |
 |
Okousane brambory od larev, 3.8.2009 Maminka začala vyrývat na zahradě brambory a má je okousane nějakou larvou.Uplně si dělají v hlízach cestičky.Neví někdo jak ty larvy v zemi zlikvidovat? Dík Hela |
 |
Schnoucí maliny, 27.5.2009 Opet diky za rady:-) Na vlhkem stanovisti urcite nejsou, je to slunne, spis suche misto. To prehusteni... no mozna, na muj vkus jich tam moc neni, ale treba to maliny vidi jinak. Mohlo by to byt jeste necim jinym? Zahradku jsme koupili i s... celý příspěvek > |
 |
Schnoucí maliny, 23.5.2009 Díky za odpověď. Žádná zduřenina na prutu není. Bude to pravděpodobně něčím jiným. A děti se těší na maliny a ony schnou a schnou...:-( |
 |
|
 |
Schnoucí maliny, 22.5.2009 Dobrý den,
už druhý rok vždy poté, co se začnou na maliníku objevovat plody začnou celé pruty zasychat, jeden po druhém, vždy jen pruty s plody, tedy ty dvouleté. Pruty, které vyrostly letos jsou v pořádku, krásné, zelené. Nevíte, prosím, o jakou... celý příspěvek > |
 |
Kočka ničí mou práci, 13.11.2008 Ahoj, taky mám problém s kočkami a taky bych ho potřeboval rozumně vyřešit a to mírovou cestou, problém nastal s příchodem nových sousedů. Pouštějí kočky potulující se venku do domu na chodbu takže za dveřmi je obden nakáleno. Se sousedy ani s... celý příspěvek > |
 |
Přísavník na plastu?, 10.7.2008 Dobrý den mám dotaz. Velice se nám líbí přísavník trojcípý. Chtěli bychom jej vysadit tak, aby se pnul po staré stavební buňce. Buňku je však nutné z venkovní strany opravit. Přemýšleli jsme o plastových obkladových panelech, ale nejsme si jisti,... celý příspěvek > |
 |
Nashi, 2.6.2007 Lokalita Znojmo bez problémů. Plodí i velmi mladé rostlinky a bez problémů také přežijí mrazy -20°C. Dvouletá rostlina už měla dva krásné plné plody! |
 |