Příspěvky uživatele - 168.81

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Koupili jsme kuřici nebo kohouta?, 15.9.2015
Dobrý den. Co napsat. Věci se pořád mění. Macík Šavlička už není. Zajelo ho auto. Bylo to v ty dny, kdy jsem si dlouho četl a pak ráno se mi nechtělo vstávat. Miska ráno prázdná. Neuvědomil jsem si, jak naráz se Macíkovi změnil celý náš malý svět.... celý příspěvek >
Čerpadlo Sigma nefunguje, 11.9.2015
A instruktážní videa ještě k montáži čerpadla.
Čerpadlo Sigma nefunguje, 4.9.2015
Tak co čerpadlo, už čerpá? Abychom také věděli, jak to dopadlo a kde byla závada. JG
Čerpadlo Sigma nefunguje, 1.9.2015
Prostě, čerpadlo i sací potrubí MUSÍ být před spuštěním zavodněné a těsné. Pokud zavodňujete šroubem přisávacího ventilku musíte povolit výtlačnou přírubu, aby vzduch (vzduchový pytel) mohl ven. Je jedno, jestli zavodníte zepředu a odvzdušníte dozadu... celý příspěvek >
Čerpadlo Sigma nefunguje, 1.9.2015
Dobrý den. Podle toho, jak jsem pochopil co se píše a prvního obrázku, kde je zachyceno zavodňovací potrubí, si myslím, že při nalévání vody do zavodňovacího potrubí vůbec nedochází k zavodnění čerpadla. Vyzkoušejte zavodnit čerpadlo šroubem s... celý příspěvek >
Koupili jsme kuřici nebo kohouta?, 26.8.2015
Dobrý den. Ale to jsme pěkné sovy. Tak Karel i mladí klikatou cestu (drůbežího) života zvládli. Tak to mají dobré. Macek (bílý) asi létá. Už se nevídáme. Bývalo pěkně u rybníka. Cesty se klikatí. Ale vím, že je na velkém „letišti“. Bude mít... celý příspěvek >
Koupili jsme kuřici nebo kohouta?, 24.8.2015
Dobrý den. Dívám se na obrázky a na posledním vidím kohouta s napůl bílým brkem v ocasu. Že by to byl pořád Karel? To Vám ale potom Karel vůbec nestárne. Zdravím a přeji pěkný den. JG
Plazivý plevel - identifikace, 23.8.2015
No přeci durmánek (Durman). Prý umí zavést do světa přeludů i na jednu z nejdelších cest. JG
Co je to za vadu?, 18.7.2015
Dobrý den. Vidím nevykvetlá poupata a stříbřitý povlak na suchých zbytcích květů. Já bych si nebyl tak jistý s těmi včelami a cizosprašností, protože mně napadá častější a horší důvod. A to angreštové hnědé padlí. Není náhodou padlí na koncích... celý příspěvek >
Jochelina, 5.7.2015
Dobrý den. Porovnat Jostu a Jochelinu nemůžu, protože Jochelinu neznám. Jen její obrázky a texty o ní. A přesto píšu do této diskuze. Píšu proto, že Josta není jen jedna a neměnná odrůda. Jost je více různých. Tak kterou máte na mysli? K těmto... celý příspěvek >
Ma cenu zachranit rybiz/angrest?, 25.6.2015
Dobrý den. Vážená paní Violeto, napíšu v podstatě to samé co paní Lída. Nevím jestli má cenu stromečky rybízu/angreštu zachraňovat, ale vím určitě, že takto je pěstovat k tomu aby sloužily, nepůjde. Buď jim poskytnete podmínky které potřebují, nebo... celý příspěvek >
Záchrana staré třešeně, 23.6.2015
Dobrý den. Roubování kopulací je dobré. Když je srůst dobrý, nemá stromek do začátků vlastně žádnou ránu. Štěpování čerstvě přesazených podnoží (semenáčů z terénu) není nejlepší, je skoro vždycky spojené s tím, že mají mízu pozdě a po naštěpování... celý příspěvek >
Záchrana staré třešeně, 21.6.2015
Dobrý den. Sice tomu co píšete částečně nerozumím, ale můžu popsat svůj vlastní postup. Nerozumím tomu, že už máte nějaké štěpovance a ty moc nerostou. Porostou Vám tedy nové, další? To musíte asi vyřešit kde Vám rostou, v čem rostou, mají vodu,... celý příspěvek >
Okusování listů rybízu, 8.6.2015
Asi pilatky. Rybízová nebo angreštová.
Bezplísňový angrešt, 3.6.2015
Dobrý den. Protože mám špatné podmínky a nechci stříkat, jiné angrešty než bezplísňové nepěstuji. Protože ty, u kterých se neuvádí velké plody, mi narostou jen drobné, tak je taky nepěstuji. Pěstuji odrůdy Martlet, Niesluchowski, Invicta, Pax a... celý příspěvek >
Další diskuze:  36373839  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika